Mandag 10. august klokken 18:00 blir det en times bursdagsfeiring der Brede Bøe styrer showet på moss-avis.no. Sendingen vil bestå av musikalske innslag, spennende gjester, dans og mye moro.

– Ta på deg finstasen og bli med på festen med familie og gode venner i din egen stue, oppfordrer de på nettsiden sin Moss2020.

Bursdagssang

Siden forrige fredag har produsenten Håkon Sæther og filmteamet spilt inn video til en elleveminutters bursdagssang som vil vises på slutten av TV-sendingen.

Innspillingen er gjort på forskjellige steder i Moss, blant annet Elvebredden, Amfi, Bellevue og Nesparken.

Teamet har fått med seg mossinger i alle aldre, kulturprofiler og frivillige for Moss2020 til å synge og danse til bursdagssangene.

Ideen til TV-sendingen og bursdagsinnspillingen kom de på i slutten av mai, etter at det hadde vært flere endringer i jubileumsprogrammet.

– Dette har vært kjempegøy! Det har ikke vært vanskelig å finne folk til å bli med, sier Sæther.

Bli med!

Sæther og alle som har arbeidet med byjubileet ønsker å få med så mange som mulig til å sende inn video med en bursdagshilsen.

Sendingen begynner 10. august klokka 18.00, og vil vises på moss-avis.no, Moss kommunes hjemmesider, Moss2020 sin side, jubileets egen facebookside, og Moss kommune sin Facebook-side.