Gå til sidens hovedinnhold

«Takket være korona»

Korona har satt både samfunnet og oss som enkeltindivider på prøve gjennom store deler av 2020. Men kanskje du mot alle odds har opplevd noe positivt nettopp på grunn av korona? Da vil Moss Avis høre fra deg.

Det har vært et utfordrende år og ord som tiltak og restriksjoner har nå blitt en del av hverdagen vår, og for lengst begynt å prege livene våre.

Mange har måttet oppleve at det har fått konsekvenser man helst skulle vært foruten. Alt fra måneder på hjemmekontor, avlysning av bryllup og store feiringer, til å bli permittert eller ikke kunne være med på fødsler eller begravelser. Noen har kanskje også mistet noen nære og kjære til korona.

Lista er lang over konsekvenser vi helst skulle slippe å følt på kroppen, og mange har dessverre opplevd å få snudd livet opp ned på en negativ måte.

Men kanskje det finnes noen som har opplevd noe fint og hatt positive opplevelser nettopp takket være korona. Det ønsker vi i Moss Avis å høre om, og kanskje lage en sak på.

Kanskje du fikk tatt opp kontakten med noen du har savnet? Eller fått et nytt kjæledyr som har blitt en umistelig medlem av familien? Kanskje du endelig har tatt opp en spesiell hobby? Eller kanskje du endelig har tørt å satse på gründerdrømmen og gjort hobbyen til jobb? Kanskje du fant kjærligheten i koronakarantene? Eller fikk dratt til steder i Norge du ellers bare hadde drømt om? Da vil vi høre fra deg!

Send oss en epost til tips@moss-avis.no. Fortell litt om opplevelsen din og skriv kontaktinformasjonen din, så vi kan ta kontakt. Kjenner du noen som du mener har en spennende historie? Tips oss gjerne da også, så tar vi kontakt for å høre om han/hun/de vil fortelle historien.

Les også

Nina (49) gikk ned 45 kilo da koronaen kom til Norge: – Jeg er ikke lenger en stor klump som puster, peser og svetter

Les også

Da Mari og Henrik måtte avlyse bryllupsplanene fant de en utradisjonell løsning: – Passer meg nesten bedre

Les også

Startet firma midt i koronakrisen: – Vi har troa på oss selv!

Les også

Øyvind (46) løp 43.36 kilometer fordelt på 1793 runder – hjemme i stua i Moss

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.