– Vi synes jo at Leger Uten Grenser er et utrolig godt formål, og jeg personlig har jo jobbet som lege i flere år, så det er en spesielt viktig sak for meg.

– I tillegg gjør Leger Uten Grenser en fabelaktig innsats, de er upartiske og hjelper de mest sårbare.

Årets innsamling går til Leger Uten Grensers sitt arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

TV-aksjonen, uoffisielt regnet som Norges største dugnadsdag, skal i år bidra med å gi penger til forebygge epidemier, og behandle både kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone.

Pengene skal gå til vaksiner, gi tilgang på medisiner og legebehandlinger. I tillegg vil Leger Uten Grenser, i samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi, bruke deler av midlene til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

Det står det på TV-aksjonen sin nettside.

I år er målet deres å få til en godt organisert innsamling i Råde. Derfor ønsker de flere som melder seg frivillig som bøssebærere og sjåfører.

– Så vi oppfordrer folk til å melde seg, forklarer Arntzen. Og forteller videre at om du ønsker å stille så kan du enten kontakte henne direkte eller melde deg på blimed.no sine nettsider.

Men om du gjør den siste må du huske å bekrefte tekstmeldingen du får når du registrere deg, presiserer hun.