Gå til sidens hovedinnhold

Tatoverte ansiktet til Jackie Chan på leggen.... så oppdaget skuespilleren den!

Artikkelen er over 4 år gammel

Halden-tatovør sørget for å forevige Jackie Chan på leggen til Sarpsborg-mann. Nå har tatoveringen fått oppmerksomhet over store deler av verden.

Da Hans Norwald Brevik fra Ullerøy fikk tatovert ansiktet til Jackie Chan på leggen, hadde han aldri i sin villeste fantasi forestilt seg at actionhelten ville oppdage den.

Men den verdenskjente skuespilleren har sett bildet av tatoveringen som tatovør Lars Vegas Christoffersen, som jobber og bor i Halden, la ut på sin Instagram-profil i november 2015.

Jackie Chan takker

For en uke siden la Jackie Chan til følgende kommentar under Instagram-bildet:

«Ohh. Wow. Dette er en ære, men ikke tatover ansiktet mitt på kroppen din. Virkelig. Jeg kommer til å være på kroppen din resten av livet. Men takk.»

Man skulle kanskje tro at kommentaren fra actuallyjackiechan er fra en falsk profil. Men i en Youtube-video ser man at Jackie Chan kommenterer bildet av Hans Norwalds Brevik tatovering.

Video på YouTube

Og takket være Youtube-videoen, har det de siste dagene rent inn med kommentarer under det spesielle bildet på Lars Vegas Christensen sin åpne Instagram-profil.

Nærmere 90 kommentarer er lagt igjen og mange skriver at de måtte inn og sjekke kommentaren fra Jackie Chan og bildet av tatoveringen etter at de så videoen på YouTube.

Kommentaren til skuespilleren har også fått 575 likes.

Fikk Oscar i fjor

For dem som ikke kjenner Jackie Chan kan vi nevne at han er en kinesisk kampsportutøver, skuespiller, regissør, artist og stuntmann. Han har vært skuespiller siden 1960-tallet og har spilt inn over 150 filmer.

Han har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame og ble belønnet med Æres-Oscar i fjor.

– Det er moro

Ute på Ullerøy sitter nå Hans Norwald Brevik med sin tatoverte legg og kan nesten ikke forstå at den verdenskjente skuespilleren virkelig har sett tatoveringen.

(I videoen under kan du se Jackie Chan kommentere tatoveringen)

 

Og kommentaren fra skuespilleren gir ham masse oppmerksomhet – i går møtte han NRK Østfold og i dag er han i SA.

– Jeg ble litt overrasket, kan du si. Det er moro å få kommentarer fra din største helt, sier Hans Norvald til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jackie Chan sa at man ikke skulle tatovere ansiktet hans på kroppen – for da kommer han til å være der resten av livet. Men jeg angrer ikke. Det var morsomt at han også takket.

Er en stor fan

Hans Norwald Brevik karakteriserer seg som en stor fan av skuespilleren som har gjort stor suksess med action og Kung fu-filmer.

– Jeg har sett alle filmene av ham og synes han er en veldig god skuespiller. Selv ble jeg oppmerksom på kommentaren fra Jackie Chan på mandag. Da ringte tatovøren Nina Stubberud og fortalte meg det, sier han.

Tatoveringen av Jackie Chan er bare en av mange som pryde 63-åringens kropp.

– Jeg har nok rundt 14–15 tatoveringen. Hele kroppen er nå full. Det er noe med blekket i tatoveringer som sier «ta en til». Men nå er det nok for meg. Det er ikke plass til flere, sier han.

Ble småskjelven

Las Vegas Christensen synes selvsagt det er veldig artig at hans tatovering har blitt oppdaget av Jackie Chan.

– Jeg ble litt småskjelven da jeg forsto at det virkelig var han – og ikke en falsk profil – som hadde kommentert bildet på Instagram. Det er jo stas, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Dette er ikke første gang at hans ansiktstatoveringer får stor oppmerksomhet i pressen.

– For tre år siden tatoverte jeg ansiktet til Dan Børge Akerø på en kompis av meg. Det endte også med oppslag i VG, Dagbladet og andre aviser, sier han.

Kommentarer til denne saken