– Det er supergøy å følge engasjementet rundt klubben nå. Vi i vår bransje blir også litt inspirert av hva som skjer ute på banen her, og det er et engasjementet vi ønsker å være med på å uppe enda ett hakk ved å kunne sette i gang en litt morsom greie her, forteller Thomas Osholt til Moss Avis.

Oppfordrer flere til å slenge seg på

Selv om det er en del fotballinteresserte blant de snart 30 ansatte hos markedsføringsbyrået – så understreker Osholt viktigheten av å støtte byens fotballag.

Nå slår We Made-gjengen en skikkelig langpasning ut til resten av byens næringsliv.

– Vi går inn nå for å kjøpe ti sesong kort inn til bedriften, men det er ikke kun for å støtte klubben økonomisk – men vi skal gå aktivt inn for å bruke alle billettene hver kamp. Kjøper man billetter uten å bruke dem, hjelper ikke det noe særlig. Et bra engasjement på tribunen kan smitte ned på spillerne på banen – alt henger sammen, sier Osholt.


Osholt mener at det å dra på fotballkamp har stort potensial for å bli en ''sosial greie'' rundt om på folkets arbeidsplasser.

– Nå kaster vi ballen videre til neste mann, og håper at flere i byens næringsliv gjør det samme. Nå er vi gjennom en periode med covid, så dette er en fin anledning å få samlet folket, fortsetter han.

– Har dere noen forventninger om hvem og hvor mange som bør bli med på denne bedriftsstafetten?

– For vår del vil ikke tallfeste noe, men det hadde vært gøy om det var så mange som mulig som ble med, svarer Osholt.

Betyr mye for klubben

– Det betyr enormt mye for klubben at lokale aktører gjør sånn som denne gjengen nå. Vi merker en voldsom fotballinteresse her i byen, spesielt etter opprykket, forteller Siv Holder, som for tiden er leid inn til klubbens markedsavdeling.

Videre forteller Holder at med slik hjelp fra næringslivet vil det bli lettere å få enda flere mossinger ut til Melløs på kampdager til året.

– I vår avdeling i post-nord ligaen i år lå vi på toppen av tilskuertabellen med et snitt på over 820, og ser vi på Obos-ligaen også er det høyt tall, med hjelp som det her hjelper det oss veldig, fortsetter hun.

– Man blir litt blank i øyet av å tenke på hvor mye klubben betyr for hele byen – og det vises ved at næringslivet hjelper oss på denne måten, ved å starte opp et initiativ helt på egenhånd, avslutter Holder.