Å bryte og tøye regler kan fra tid til annen være bra og av det sunne. Men ikke akkurat nå, og ikke for en god tid framover heller!

Til deg som har dratt eller drar på harrytur til Sverige - for et ansvar du tar, så klokt av deg! Det var 1700 av dere over Svinesund bare i påsken. Å håpe at du skjønner hvorfor du nå er ilagt 14 dagers karantene, er vel like fåfengt som å håpe på snø i Sahara. Å tro at du kommer til å overholde denne karantenen er, for å holde oss til det vinterlige gebet, som å tro på julenissen! Men du har i alle fall gitt svaret på et dypt eksistensielt spørsmål: hvor harry kan man egentlig bli? Akkurat det skal du ha takk for!

Og til deg som har vært på fest i det siste. For et flott, ansvarlig og modent menneske du er! Jeg vil få håpe at du hadde det hyggelig til politiet kom og sendte deg hjem, og at du unngikk å bli lagt i jern på grunn av trakassering av offentlig tjenestemann. Det er vel ikke all verdens håp om at du skjønner hvorfor du ikke burde ha vært på fest, og det er vel god grunn til å tro at du ikke kommer til å overholde en karantene dersom du har vært så beklagelig uheldig at du er blitt pålagt det.

Og til deg som har gitt blaffen i "hytteforbudet". Det er en god del av dere også der ute? Det er bare så bra! Hytta den står um mannen han fell, for å vri litt på et gammelt visdomsord.

Å forvente at noen av dere forstår ironi, er å skyte milevidt over mål. Det er bare det, at hvis jeg hadde fortalt deg hva jeg virkelig mener om deg, så hadde dette innlegg garantert blitt stoppet av desken!