Gå til sidens hovedinnhold

Til sykehus etter fall fra russebuss

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet melder om at de har fått inn flere meldinger om hendelser med russ på Østlandet natt til påskeaften. Blant annet ble en Vestby-russ sendt til sykehuset i Moss.

Øst politidistrikt skriver på Twitter at de i løpet av natt til påskeaften har mottatt mange meldinger på støy og høy musikk fra russen, men at de ikke har rukket å dra ut på alle meldingene.

– Det har også vært noen meldinger på vold/bråk mellom russ, skriver politiet på Twitter påskeaften morgen.

Klokken 02:38 natt til lørdag falt en russ i bakken da han hoppet ut av en russebuss i Vestby. Han var bevisstløs og ble behandlet av ambulanse på stedet, men ble etter hvert kjørt til legevakten i Moss, skriver politiet.

Ellers skal det ha vært russebråk på Vinterbro mellom to russebusser. Der ble en russ innbrakt i arrest. I tillegg til å være involvert i bråket skal han ha gitt uriktig personalia til politiet. Han vil bli anmeldt for forholdet, sier politiet, som ellers rapporterer om at en russ i Enebakk ble fraktet til sykehus etter å ha blitt slått med en planke. Fornærmede har fått et dypt kutt i hodet og politiet ber vitner til hendelsen om å melde seg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.