Gå til sidens hovedinnhold

Tjukkasgeneral ga bryllupsgaver til Homestart

«Tjukkasgeneral» Jan Ellefsen og Ann Christin Hernes giftet seg sist helg. Gavene, 57.200 kroner, donerte de til Homestart.

Artikkelen er over 6 år gammel

«Tjukkasgeneral» Jan Ellefsen og Ann Christin Hernes giftet seg sist helg. Gavene, 57.200 kroner, donerte de til Homestart.

Samboerne Ellefsen og Hernes hadde invitert rundt 200 gjester til dobbelt 50-årslag på Verket. Jan fylte 50 år i februar og Ann Christin når milepælen i september.

Det var imidlertid ikke tonene fra Thorbjørn Egners «Bamsens fødselsdag» som strømmet ut av festlokalene da moroa skulle begynne. I stedet lød Felix Mendelssohn Bartholdys høytidelige «Bryllupsmarsj».

– Ingen skjønte noen ting. Vi hadde holdt giftermålet hemmelig og bare forloverne visste hva som skulle skje, smiler Jan Ellefsen, på alle måter fornøyd med overraskelsesbryllupet.

LES OGSÅ: Ut på Tjukkastur, aldri sur

Har det meste

I invitasjonen til feiringen hadde han og Ann Christin Hernes ønsket seg penger som de kunne gi videre til et godt formål i Moss.

– Når du har passert 50 og skal gifte deg, har du det meste. I hvert fall er vi så heldige å være i den «sitsen». Derfor ville vi gi bort gavene. Og jeg kjenner litt til Homestart. De gjør en veldig god jobb og vi vet at pengene kommer godt med for dem, forklarer Ellefsen om bakgrunnen for donasjonen.

Han og Ann Christin fikk det de ville: Hverandre, en fantastisk morsom fest – og attpåtil gleden av å glede andre.

LES OGSÅ: Gigantbeløp til Tjukkasgjengen

Kommentarer til denne saken