(Østlandets Blad)

ÅS: Mandag ettermiddag skjedde det en hendelse i trafikken på Korsegården langs Drøbakveien i Ås.

Hendelsen skjedde rett før klokken 17 denne ettermiddagen, og politiet meldte raskt på Twitter at to personer var involvert i kollisjonen, med mulig personskade.

Slik meldte politiet i Øst om hendelsen på Twitter:

Ved bensinstasjonen.

Hendelsen skjedde ved Shell på Korsegården. ØB snakket med politiet klokken 17.12 mandag ettermiddag.

– Vi fIkk inn melding om hendelsen klokken 16.49. To bilder hadde kollidert i rundkjøringen ved Shell-stasjonen på Korsegården. Det var to personer involvert, og de satt i hver sin bil som frontkolliderte. Alle enheter rykket ut, og airbag ble utløst i begge biler, opplyste Halvor Andersen ved operasjonssentralen i Øst politidistrikt til ØB. kort tid etter hendelsen.

Satt fastklemt

En av personene som var involvert satt fastklemt etter kollisjonen, og vedkommende ble frigjort av redningsmannskaper på stedet, opplyste operasjonslederen videre.

– Vet dere noe om skadeomfanget?

– Nei, vi vet ikke annet per nå enn at begge førerne ble tatt hånd om av helsepersonell, sa han da ØB snakket med ham.

Tatt med til legevakt

De involverte er en person bosatt i Moss i 40-årene, og en person i 30-årene bosatt i Nordre Follo.

Det kommer en ny oppdatering fra politiet litt senere.

– En person blir tatt med til legevakt for kontroll. Bilene må fjernes ved bergnig. Det vil bli noe trafikale utfordringer på stedet fortsatt, meldte politiet på Twitter kloken 17.44.

Har sikret video

Til Amta fortalte politibetjent Heidi Lie litt mer:

– Det fremstår som om det har vært høy hastighet her mellom to biler. To personer involvert, hver sin fører. De blir henholdsvis fraktet til legevakt og muligens Ahus. Så blir det førerkortbeslag på en fører. Og vi oppretter sak.

– Vet du hvordan det har gått med personene?

– Formentlig er begge to uskadd. Og at det går bra med dem. Konkret hendelsesforløp har vi snakket med vitner om og fått videoovervåkning fra Shell, opplyste Lie.

Veien er nå ryddet og trafikken kan gå som normalt igjen.

Ung gutt påkjørt av bil

Dette er forøvrig ikke den eneste hendelsen i trafikken i vårt distrikt i dag. Politiet meldte klokken 12.12 mandag at en ung gutt hadde påkjørt av en bil på Tårnåsen. Hendelsen skjedde, ifølge politiet, i krysset Gjallarveien og Vallhallaveien på Tårnåsen.

Gutten ble undersøkt av ambulanse, og han fremsto heldigvis uskadet. Det var kun mindre skrubbsår. Han ble kjørt til sykehus på grunn av alderen sin, og politiet igangsatte undersøkelser av skadene som ble observert på bilen.

Du kan lese mer om denne hendelsen ved å følge denne lenka:

Få siste nytt fra trafikken

I ØBs trafikkfeed, finner du alltid siste nytt fra Østlands-trafikken, oppdatert døgnet rundt.