Kvinne fra Son er savnet i Canada

En kvinne i 20-årene fra Son er meldt savnet i Whistler Blackcomb i Canada. Heiskortet hennes er sist  brukt onsdag og det er satt i gang søk etter kvinnen.

En kvinne i 20-årene fra Son er meldt savnet i Whistler Blackcomb i Canada. Heiskortet hennes er sist brukt onsdag og det er satt i gang søk etter kvinnen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En norsk kvinne er savnet etter å ha dratt til alpinanlegg for å stå på snøbrett.

DEL

SISTE: Kvinnen, Julie Abrahamsen, er funnet i live og er i god behold. Les alt her.

Kvinnen skal ha reist til alpinanlegget Whistler Blackcomb på onsdag for å stå på snøbrett, men har ikke gitt lyd fra seg siden.

Det siste livstegnet fra kvinnen var onsdag formiddag i 11-tiden lokal tid da heiskortet hennes ble brukt for å ta skiheisen opp alpinanlegget.

Moss Avis har vært i kontakt kvinnens far, som er svært preget av situasjonen.

– Vi har det veldig vondt nå og vi ber, håper og tror at dette går bra, sier han.

Utenriksdepartementet bekrefter at en norsk kvinne er savnet.

– Utenriksdepartementet er blitt varslet om at en norsk borger, en kvinne i 20-årene, er meldt savnet i Canada. Saken blir fulgt opp av canadisk politi. Utenrikstjenesten er i kontakt med familien og bistår konsulært, sier pressetalsperson, Kristin Enstad.

Ifølge en canadisk nyhetsstasjon, begynte søket etter den savnede kvinnen samme ettermiddag som hun ble savnet, uten å finne henne.

Whistler i Canada ligger syv timer bak norsk tid. Søket var innstilt over natten på grunn av mørket, men er ventet å bli tatt opp igjen så fort det er dagslys.

Politiet gjør oppmerksom på at det ikke utelukkes at kvinnen kan ha kommet seg ned fjellet og er savnet et annet sted.

Whistler Blackcomb er et populært skianlegg i Canada og det største i Nord-Amerika. Anlegget ble brukt til flere alpine grener under vinter-OL i 2010.

Moss Avis har vært i kontakt med det lokale politiet i Canada lørdag ettermiddag, som foreløpig ikke kan gi mer informasjon om søket etter kvinnen.

Vi oppdaterer saken.

Artikkeltags