Russedåp og buksefest

30. april er det endelig klart for russedåp på Tronvikstranda, etterfulgt av buksefest på Tivoli Amfi. Med andre ord den offisielle starten på russefeiringen til Mosserussen! Dåpen tar sted på Tronvikstranda fra kl. 17 og utover og buksefesten på Tivoli Amfi starter kl. 20.00.
Mosserussen gleder seg til en pangstart på russetiden!

Duende Studio feirer dansens dager på Parkteatret

Duende Studio setter opp en forestilling fullspekket med dans på Parkteatret 27. april. Med i stykket er det profesjonelle dansere, musikere og elever av Duende Studio og kulturskolen i Moss.

Cosmic Delay

Bandet Cosmic Delay spiller på Tivolikjeller’n 26. april. ”Cosmic Delay vil, uten kompromiss, forføre deg med sitt musikalske univers av sår, fengende og melodiøs pop. Cosmic Delay består av fire menn og to kvinner. De leverer et rocka, cocky, jovialt, og varmt uttrykk fylt av former. Garantert en super kveld med mye bra musikk!

Tommy Steine- ”Hva er du redd for?”

På kort tid har Bjørn-Henning Ødegaard gjort seg bemerket i stand up-sirkuset, både blant publikum og andre komikere. I 3 måneder skal Tommy Steine sammen med support Bjørn Henning Ødegård være på veien i en bobil rundt i hele Norge . De ønsker å finne ut hvor det reddeste publikummet befinner seg i landet. Hvor er de mest redd for å gå på stand up show, hvor er det beste publikummet å opptre for, og hvor ler de mest i Norge..? De er på Tivoli Amfi 27. april og billetter kan kjøpes på billettservice.

I bagasjen - Eldbjørgs Ballett og dansestudio

Eldbjørg ballett og dansestudio presenterer jazz, funk, lyrisk, musikal, hip hop, moderne dans og afro på Parkteatret. Hele 220 elever medvirker og billettene koster 190 kroner.

Bedrag – Riksteatret

Det er et superlag Riksteatret besøker Moss med denne kvelden. Nicolai Cleve Broch, Agnes Kittelsen og Samuel Fröler i et pikant trekantdrama. Regien er ved Parkteatrets Per-Olav Sørensen. Det er premiere på Parkteatret 2. mai og billetter kan kjøpes på Parkteatret sine nettsider eller på billettservice.

Elvis Show på Tivoli Amfi

3. mai blir det Elvis og country music på Tivoli med Heiki Losoa,Tony Nilsson backet av Mike and the strangers. Mike and the strangers er 2 ganger svenske mestere i country og ettertraktet over hele Norden som også har backet mange kjente country stjerner fra USA.

Releaseparty the YUM YUMS & The Terrfield

The YUM YUMS & The Terrfields har releaseparty på Tivoli Amfi 4. mai. The Yum Yums er tilbake, etter å ha gjort en svært suksess-full Spania-turné, der de feiret utgivelsen av sitt splitter nye album. Nå kommer de til Moss, nærmere sagt til Tivoli Amfi!

Queens Pub inviterer til konsert

Queens Pub i sentrum inviterer til konsert med Ogdens’ Rhythm and Blues kl. 21.30, lørdag 26. april. Er du glad i god musikk og stemning, så er det verdt å ta turen innom.

Offisiell start på russetiden

1. mai smeller russetiden igang for Russen 2013! Dagen så utrolig mange har ventet på er kommet og fra nå av vil du se russ i røde, blå og svarte heldresser og bukser fram til nasjonaldagen!