Med Applaus-skuespillerne Sigurd Longva og Ingrid Kjølberg Evensen i spissen som programledere ligger alt til rette for en morsom og innholdsrik web-TV-serie på moss-avis.no.I serien «Tør du?» utfordrer de andre ungdommer fra Moss til å gjøre ting som er utenfor komfortsonen. Det er i alt laget fem episoder av serien som rulles ut på moss-avis.no i dag. Hver fredag i fem uker møter du politikerne Sindre Lysø (AUF) og Michael Torp (Frp), seileren Celine Herud, fotballkeeperen Iben-Erik Bødtker Næss og John Anders Elvsås Hovland som er norgesmester i friidrett.

– Vi har veldig mange flotte gjester i programmet vårt og det har vært spennende å jobbe med så forskjellige typer. Det blir veldig bra, lover Sigurd Longva.
Sarah Elise Gjemdal har stått bak kameraet under innspillingen og hun er spent på resultatet.

– Det har krevd mye planlegging, og kanskje mer enn vi hadde tenkt. Men det har vært veldig morsomt å jobbe med dette prosjektet. Jeg er spent på hvordan det blir tatt imot, sier Gjemdal.

De tre er helt enige om at det blir en sesong to hvis det blir tatt godt imot ute blant folk, og spesielt blant ungdommen. De har også latt seg imponere over det folk har turt å stille opp på i TV-serien.

– Iben er frisør, Sindre er med i en dansetime og Celine har seksualundervisning. Det er veldig bra, forteller Kjølberg Evensen som gleder seg mest til å se Celine Herud ha seksualundervisning for klassen sin.
– Jeg gleder meg til å se Sindre Lysø i klassisk ballett, legger Longva til.
Se serien på moss-avis.no