Aspherium og Gjörme Live på Tivoli Kjeller’n

Aspherium inviterer til en forrykende konsertkveld i Moss Lørdag 27 april på Moss sin beste livescene Tivoli Kjeller`n!! Dette blir en kveld med fart og spenning sammen med det fantastiske Mossebandet Gjörme! Det er 20-årsgrense og gratis inngang, så vel møtt!

Russedåp og buksefest

30. april er det endelig klart for russedåp på Tronvikstranda, etterfulgt av buksefest på Tivoli Amfi. Med andre ord den offisielle starten på russefeiringen til Mosserussen! Dåpen tar sted på Tronvikstranda fra kl. 17 og utover og buksefesten på Tivoli Amfi starter kl. 20.00. Mosserussen gleder seg til en pangstart på russetiden!

Verdens bokdag

tirsdag 23. april er det den internasjonale bokdagen der bøker og litteratur er i vinden. Rygge bibliotek inviterer til bokloppemarked i biblioteket. I tillegg kan du høre forfatter Vigdis Hjorth lese på flyplassen kl. 11.30.

Beatlesforestilling

Mandag og tirsdag denne uken er det åpne forestillinger på revyen ”The Fab Four” på Hoppern Skole fra kl. 19 og utover kvelden. Det blir latter og mye moro, så er revy noe du synes er gøy å få med seg, så bør du ta turen innom.

Bokloppemarked med Moss Bibliotek

På verdens bokdag har Moss bibliotek et stort loppemarked der kunstbøker, reisebøker, kokebøker, romaner og mye mer selges for en billig penge. Her er sjansen stor for å finne bra litteratur. Velkommen til biblioteket fra kl. 11.

Rygge historielag

Hvis historie er faget for deg og hvis du synes lokalhistorie er spennende, så bør du få med deg vårvandringen for å se på minner etter krigen rundt om i Moss. Møt opp ved Urstad Gartneri kl. 18.00, tirsdag 23. april og få med deg viktige minner som er verdt å få med seg.

Teateruke på Steinerskolen

Kl. 18.00, tirsdag 23. april er det fremføring av stykket ”Den hellige Frans og ulven fra Gubbio” av tredje klassene, mens det kl. 19 samme kveld er fremføring av førsteklassenes ”Skyggen av H.C Andersen”.

Vesby sanitetesforening

Vestby sanitetsforening har medlemsmøte på Vestby seniorsenter kl.19.00, tirsdag 23. april. Det blir besøk av hjemmesykepleiere og en representant for Aloe Vera-produkter, så er du oppatt av hygiene og renslighet, er du hjertelig velkommen.

Skogs-Olsen Norheim Gård

Skogs-Olsen Norheim Gård på Rådesletta inviterer til antikk og brukt loppemarked der du kan finne alt du ønsker av gamle antikviteter og eldre gjenstander. Loppemarkedet er åpent fra kl. 9-17.

Skarmyra allaktivitetshus

På Skarmyra allaktivitetshus er det maleriutstilling med David Sandum i Skarmyra kulturcafé. Flotte malerier og god kunst blir vist, så kom og se dersom du er interessert!