Kunstutstilling med 3STFA på Kirkeparken

Det kommer til å være utstilling på Amfi Moss oven for Ginatricot. Det kommer til å være åpent på fredag, lørdag og mandag. Dere er velkommen til en spennende opplevelse med mye kunst og design. Verkene er laget av formgivningsklassen 3STFA på kirkeparken skole og alle er hjertelig velkomne.

Kåring av årets russebil

7. mai er det duket for årets kåringer av russebiler/busser i Moss. ette skal skje på parkeringsplassen på skihytta fra 19.00. Følgende kåringer skal få en vinner: Årets van, årets konsept, årets lyd, årets lys, årets oppussing, årets fair play og årets interiør. Mosserussen er klar for hard konkurranse!

Moss Grand Prix 2013

Moss Grand Prix er Mossemusikernes egen Mossevision Song Contest. For å korte ned ventetiden til den store Eurovisjon finalen i Sverige, lager vi en helaften på Tivoli Amfi, hvor band og artister fra Moss og tilstøtenede regioner, vil kjempe om flotte trofeer. Billettpris er 150 kroner per person og arrangementet finner sted 10. mai.

Familieforestilling med Fantorangen på Parkteatret

Populære Fantorangen fra NRK barne-tv ved Berit Nermoen og Mossekråkene Veterankorps inviterer til festforestilling, gå ikke glipp av vårens begivenhet for NRK-elskere.

Fridager

Mai er favorittmåneden for mange, nettopp fordi det er så mange fridager. Denne uken blir det langhelg siden det er Kristi himmelfartsdag på torsdag og fridag for elever på fredag. 5-dagers helg er ikke feil, det?

Fellesbilde med russen

9. mai er det klart for fellesbilde i Nesparken for Mosserussen kl. 14.00. Det er obligatorisk med søvn før bildet og etter blir det felles grilling på Skihytta på kvelden.

Trekk til skriftlig eksamen

15. mai er datoen de aller fleste har gruet seg til i 3 år.. Det er denne dagen fagene og datoene til skriftlig eksamen for tredje klassene blir offentliggjort på de videregående skolene. Hjelp...

Tirsdagsløpet

Velkommen til trimløp for hele familien, for store og små, i Husebyskogen på Fuglevik. Løpet starter kl. 16.00 til 18.45. Du kan velge å ta tiden eller ikke. Vel møtt hver eneste tirsdag!

Hageselskapet Rygge og Moss

Hageselskapet Rygge og Moss planter et tre ved Solliskogen barnehage kl. 14 og ved Glassverket barnehage kl. 15. Vel møtt til alle naturelskere!

Møllebyen Mikrobryggeri

Møllebyen Mikrobryggeri inviterer til torsdagsquiz kl. 20.00. Garantert god stemning og mye moro.