Hvorfor så negativt om utelivet?

Av
DEL

LeserbrevSom vanlig oppsummerer Moss avis helgens uteliv i sin mandagsutgave. Denne gang med overskrift «Travel lørdagsnatt for politiet». Hvorfor det? Overskriften er «helt på jordet». I vårt fylke bor det nesten 300 000 mennesker. I avisartikkelen er det nevnt 6-seks hendelser som involverte politiet. Hovedsakelig gjaldt det fulle personer «på feil sted til feil tid».

For Moss sin del gjaldt det to hendelser: En promillekjøring og en for full dame som ble kjørt hjem. Er dette en «Travel lørdagsnatt»? Hvorfor kan ikke MA heller gi et korrekt bilde av utelivet spesielt i Moss? Sannheten er nemlig at Moss har et trygt og trivelig uteliv – og vi vil gjerne ha mer av det.

Som èn av to politikere sitter jeg i et samarbeidsforum med politiet, utelivsbransjen, kommunens administrasjon, Moss i sentrum, vaktselskaper mv. Og konklusjonen er som ovenfor: Trygt og rolig og langt mellom stygge hendelser. Stort sett klarer alle å oppføre seg som de skal.

Som medlem av Helse- og sosialutvalget skal vi også tildele prikker ved overtredelser innen skjenking og tobakk. Her kan vi knapt huske sist vi måtte tildele prikker. Så kjære Moss avis: Vær like edruelige som utelivsfolket dere også så kanskje et riktigere og mer positivt bilde av byen vår er det som sitter igjen og ikke opphaussing av bråk og problemer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags