BOLIV - kommersielt magasin

Flyttet inn i Rosenvinge Park i Moss før jul:

Overgangen fra hus til leilighet ble en drøm for Bente-Marie

– En dag gikk jeg hjemover fra fergeleiet på kvelden, gjennom parken. Det var så stille og rolig, og lysene rundt gjorde at jeg fikk en så herlig følelse. Det var skikkelig hjem, kjære hjem!

Bente-Marie Gloppen er gjestfri, og inviterer oss inn i stua. Hun flyttet inn i Rosenvinge Park i Moss i november 2017, og er strålende fornøyd med sin nye tilværelse i leilighet.

– Tidligere bodde jeg på Årvoll, i et hus jeg har bodd i tjue år. Det var en utfordring for meg å skulle flytte i leilighet, og jeg brukte veldig lang tid på prosessen før valget falt på Rosenvinge Park. Men nå er jeg SÅ fornøyd. Nå skal jeg leve livet her, for dette er et deilig sted å bo, stråler hun. 

Les også: Her får du en helt komplett boopplevelse!

Stille: Selv om Rosenvinge Park ligger nært næring og handel, føles det veldig stille og rolig i leiligheten, forsikrer Bente-Marie. Her elsker hun å slappe av med en god bok eller musikk på radioen.

Nesten for godt til å være sant

De store vinduene slipper inn vårlig sollys. Vi er oppe i femte etasje, og har god sikt langt avgårde. Bente-Marie kan til og med fortelle at hun kan se Bastøferja når den kommer inn.

– Du skjønner, jeg hadde kontor på skofabrikken rett her borte. Der hadde jeg to store vinduer med utsikt rett hitover. Så jeg har fulgt arbeidet på plassen lenge, og da jeg leste om Rosenvinge Park føltes det veldig riktig, forteller hun. 

Bente-Marie er en aktiv dame, og bruker byen, naturen og nærområdet mye. Leiligheten i Rosenvinge Park føltes nesten for godt til å være sant. 

– Det er så nært alt jeg behøver i hverdagen, samtidig som det ligger i en grønn og frodig park. For meg var det veldig viktig å ikke bo nær en trafikkert vei, og det slipper jeg her. Likevel har vi jo et fullverdig tilbud på Lilleeng Helsepark rett utenfor døren, sier hun og legger til:

– Bilen min blir mye mindre brukt nå enn før. Nesten bare når jeg skal kjøre til hytta!

Få et lite sveip i leiligheten til Bente-Marie, og hør hvorfor hun synes det er en fordel å bo i Rosenvinge Park:

Er du interessert i leilighet i fantastiske Rosenvinge Park? Les mer her!

En ekstra stue på verandaen

Byggetrinnene som kalles tårn 4 og 5 selges for fullt nå. Eiendomsmegler Andreas Thoring kan melde om at rundt 130 leiligheter er solgt allerede i Rosenvinge Park, som har vist seg å bli en stor suksess på Høyda.

Kaffe og bok med utsikt: Herfra har Bente-Marie god oversikt over hele Høyda og mer til, samtidig som hun sitter lunt og privat.

Vi har tidligere snakket med arkitekten bak prosjektet, Sondre Schou Hauger, som trekker frem lyset som en av de viktigste trivselsfaktorene i leilighetene. Det å vise ut skillet mellom ute og inne med store vindusflater, og glass mot glass i hjørner, har vært viktig.

Bente-Marie har valgt å ta enda et skritt i denne retningen, og har innglasset deler av sin veranda.

– Jeg er veldig glad for at jeg tok det valget. Oppe i femte etasje kan det bli litt vind, så det er utrolig deilig med glasset som gjør at jeg kan bruke plassen mye mer. Nå har jeg faktisk fått en ekstra stue, og jeg sitter mye her ute, sier hun og viser oss hvordan hun enkelt kan åpne opp veggene så det likevel blir god lufting. 

For spørsmål kontakt: 

Andreas Thoring på tlf. 918 21 500 eller 

Fredrik Thoring på tlf. 905 02 484

Les mer om Meglergaarden og Rosenvinge Park her eller sjekk ut Rosenvinge Park på Facebook!