Gå til sidens hovedinnhold

Valg 2019: Trakassering av politikere

Artikkelen er over 1 år gammel

DEBATT Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

FrPs ordførerkandidat i Moss, Michael Torp, har blitt trakassert på valgstand i Moss. Det er uhørt at politikere blir trakassert, enten det er verbalt ansikt til ansikt, slik det skjedde i Moss, eller om det er på sosiale medier.

Michael Torp ble kalt for kloakkrotte og FrP for kloakkrotteparti. Det er greit at velgere er uenig i politikken som partiet står for, men det er ikke greit å bruke skjellsord.

Ingen politikere skal bli trakassert for den politikk de står for, enten det er politikere på høyre eller venstresiden.

Michael Torp er en dyktig politiker og gjør en god jobb for FrP til beste for innbyggere i Moss. Men slik oppførsel ødelegger for entusiasme og vilje til å stå på. Heldigvis er Michael Torp hardhudet etter mange år i politikken, men det er en grense for hva som skal tolereres.

Det er ikke første gang politikere fra FrP blir trakassert. Mangeårig leder for FrP, Carl I Hagen opplevde det gang på gang, da han var på stand og holdt appell for å fortelle om FrPs politikk. Folk kastet gjenstander på ham og ropte skjellsord. De ville ikke la ham få ytre seg. Han sto bak et skjold av politi som beskyttet ham, men bermen fikk fortsette å kaste tomater og egg.

Nå er FrP et parti som gjør en god jobb regjeringen. FrP har alltid vært et seriøst parti som ønsker å føre en politikk til beste for folk flest. Partiet fortjener ikke en slik behandling.

Mossepolitiker trakassert på valgstand, kvinne har fått besøksforbud 

Test deg selv: Hvilket parti er du mest enig med i Nye Moss?

Kommentarer til denne saken