Intet nytt fra Fremskrittspartiet...

Sjokk: – Det eneste som sjokkerte med dette utspillet er at statsråden var med på det, skriver May Hansen etter at Sylvi Listhaug var Moss før helgen.

Sjokk: – Det eneste som sjokkerte med dette utspillet er at statsråden var med på det, skriver May Hansen etter at Sylvi Listhaug var Moss før helgen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Debattinnlegg signert May Hansen (Moss SV)

DEL

InnvandringsdebattMoss Avis beskriver utspillet fra Frp som et sjokkutspill. Det eneste som sjokkerte med dette utspillet er at statsråden var med på det.

Erlend Wiborg har kommet med lignende utspill flere ganger. Jeg sa til han i en radiodebatt for noen år siden at jeg forventet at han dro tilbake til stortinget og fremmet et forslag om å stenge grensene til Norge. Det er konsekvensen av forslaget om ingen bosetting i Østfold i ti år fremover.

Wiborg er desperat fordi han er i ferd med å miste plassen sin på stortinget. Dette forslaget er ikke mulig å gjennomføre. Frp står bak den politikken vi har i Norge i dag sammen med resten av regjeringen.

Hvis Erlend Wiborg mener det han sier, kunne han fremmet et forslag i stortinget når partiet hans sitter i regjering og har innvandringsministeren.

Forpliktelser og avtaler

Vi lever i en urolig verden, og det vil ikke komme færre men flere flyktninger til Europa fremover. Den globale oppvarmingen vil gi oss flere klimaflyktninger og fremtidens matkrise vil sende store folkemasser på flukt.

Norge som et rikt land har et ansvar og er med på internasjonale forpliktelser og avtaler om mennesker på flukt. Vi har fått mange nye , flotte, kunnskapsrike innbyggere i Østfold grunnet innvandring og bosetting av flyktninger. Det gjøres mye godt arbeid i Østfold på integrering. Det er god norskundervisning, og mange får seg jobber i Østfold.

Sprer frykt og uro

Vi har nå en innvandringsminister som sprer frykt og uro. Hun som har et ansvar for å sikre en god integrering i Norge bidrar til det motsatte. Jeg hadde ikke forventet noe annet av Erlend Wiborg – han plasker desperat rundt for å beholde plassen sin på stortinget.

SV vil ta kampen for et varm samfunn og vil føre en politikk som er rettferdig. Å stemme SV er å ta et standpunkt for små forskjeller og plass til alle.

Stem på Freddy Øvstegård SV ved stortingsvalget!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags