Bitende kulde i hele fylket – sjekk hvor det var kaldest

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det river godt i nesehårene for østfoldinger på vei til jobb mandag morgen. Kaldest i natt var det i Askim med hele 17 minusgrader.

DEL

Målestasjonene i fylket har registrert en iskald natt i hele Østfold i natt. Mandag morgen var det fortsatt lavere enn ti minusgrader de aller fleste stedene.

Kaldest natt til mandag var Askim med 17 minusgrader. Deretter fulgte Rakkestad med 16,4 og Rygge med 14,5 minusgrader. I Råde ble det registrert 13,8 minusgrader, mens det var minus 12,7 grader i Sarpsborg. Den mildeste temperaturen var sto Strømtangen fyr for – med 9,7 minusgrader.

– Det har vært en iskald natt i på hele Østlandet, og det ser ut til at man også i Østfold bør kle seg godt utover mandagen. Temperaturene vil nok krype litt oppover, men dette er ikke dagen for å glemme ullundertøyet, sier vakthavende meteorolog, Marit Berger, til Fredriksstad Blad.

Har du registrert kaldere temperaturer enn avisen har fått inn? Send oss gjerne et bilde av hvor kaldt det har vært hos deg i kommentarfeltet under.

Mildere utover uken

Men om du synes det er i overkant kaldt akkurat nå, så har meteorologen en gladmelding til deg. For selv om det forblir ganske så kaldt også utover uken, så blir det bedre.

Det ser ut til å bli noe bedre allerede tirsdag. Vi holder oss fortsatt godt nede på minussiden, men noe mer skyer kan sørge for litt høyere temperaturer. I tillegg kan det komme inn noe nedbør i form av snø, men det er ikke snakk om de store mengdene, sier hun.

Utover uken blir det stadig mildere, og frem mot helgen vil temperaturene ligge rundt null.

– Det er klarværet som gjør at det er så kaldt akkurat nå. Utover i uken vil det bli noe mer skyet, og da kryper temperaturene gradvis oppover, sier hun.

Laveste temperaturer natt til mandag:

Askim: - 17 grader

Rakkestad: - 16,4 grader

Rygge: . 14,5 grader

Råde: - 13,8 grader

Sarpsborg: - 12,7 grader

Strømtangen: - 13,8 grader

Tips Oss
SMS: MATIPS til 2005 Telefon: 95 89 61 91 tips@moss-avis.no

Artikkeltags