Fikk over 100 navneforslag, nå kan du stemme på din favoritt

Tomas Colin Archer. Ny bro over elva til Verket. Hva skal brua hete? Stem på din favoritt.

Tomas Colin Archer. Ny bro over elva til Verket. Hva skal brua hete? Stem på din favoritt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Moss kommune og Moss Avis inviterte lesere til å komme med forslag navn på den nye gangbrua som går over Mosseelva, mellom Møllebyen og Elveplassen på Verket. 200 personer sendte inn forslag, til sammen drøyt 100 ulike navn. Juryen har nå kommet frem til fem navn som er med i finalen. Hvilket av de fem navnene som blir valgt, er opp til Moss Avis' lesere.

Her er kandidatene:

  1. Verksbrua
  2. Møllebrua
  3. Støperibrua
  4. Fossefoten
  5. Elvespranget

Slik stemmer du: Send en epost til konkurranse@moss-avis.no og merk den med nummeret på din favoritt i emnefeltet. Én stemme per person/e-postadresse. Frist for å stemme på din favoritt er tirsdag 30. okotber klokken 23.00.

Flere hadde også foreslått navnene «Lillebro» og «Anker bru». Disse kom ikke med i finalen, da navnet Lillebro allerede eksisterer lenger opp i Mosseelva, mens Anker bru-navnet vil bli knyttet til den trafikkerte brua som skal bygges over Mosseelva når Verket utvikles videre.

Juryen har bestått av: Tomas Colin Archer (Teknisk Utvalg), Ida Edfeldt (Moss kommune), Jan Erik Kristiansen (Höegh Eiendom) og Sigrid Edin Holmsen (Moss Avis).

Juryen takker for det positive engasjementet fra alle som har bidratt med navneforslag.

Artikkeltags