Kulturskolen inviterte på sommerfestival

FESTIVAL: Iben Mogensen imponerte stort under sommerfestivalen. (Foto: Mattias Mellquist)

FESTIVAL: Iben Mogensen imponerte stort under sommerfestivalen. (Foto: Mattias Mellquist)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Iben Mogensen (15) fra Son ble med bandet til Nhat Luong (15) fra Vestby under sommerfestivalen til kulturskolen i Vestby. Nå utelukker de ikke mer samarbeid.

DEL

Det var lørdag ettermiddag at Mogensen imponerte stort med sin vakre sangstemme. Hun fremførte sangen Firestone til Kygo og kunne etterpå smile over all applaus hun fikk.

- Jeg synes det gikk bra. Jeg har ikke øvd så mye i forkant og ikke spilt sammen med bandet, kommenterer hun underveis i sommerfestivalen på Grevlingen.

SE FLERE BILDER FRA SOMMERFESTIVALEN HER!

Samarbeid innad i kulturskolen

Nhat Luong forteller at de spurte artisten fra Son om de kunne underholde sammen under sommerfestivalen. De fikk et ja og nå kan det hende at de samarbeider tettere flere ganger.

- Ikke umulig, sier Nhat og forteller at bandet han er med i, har holdt på flere år i kulturskolen. Selv har den 15 år gamle gutten spilt gitar i fem år og ønsker å jobbe videre med musikk.

Iben er litt mer fersk i kulturskolesammenheng. Hun har vært med i et drøyt år. Jenta fra Son har også deltatt i UKM, men her med to andre andre jenter. Da sang hun sangen Red med gruppen MIM.

Variert program

Begge to mener sommerfestivalen gir et godt innblikk i hva kulturskolen i Vestby har å by på.

- Det har vært dans, sang, korps og spill, oppsummerer Nhat.

Han og de andre deltagerne fikk masse skryt. Rektor Mona Djuphagen Flyen tok mikrofonen til slutt og gjennomførte en imponerende takketale.

- Jeg vil takke alle som har hjulpet oss med lys og lyd i dag. Jeg vil også takke foreldrene som bidrar med å kjøre barna til alle tider, sa hun og fortalte litt om hva kulturskolen driver med.

Og det hadde falt i smak hos de fleste i kultursalen. Tidligere på dagen hadde det også vært keramikkutstilling og en pianokonsert. Sistnevnte i kulturkirken i Son.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.