Solid sesongstart for «Hver gang vi møtes»

SJEKKET INN: OnklP, Lene Nystrøm og Bjarne Brøndbo er blant artistene som møttes på gården i sommer.

SJEKKET INN: OnklP, Lene Nystrøm og Bjarne Brøndbo er blant artistene som møttes på gården i sommer.

Artikkelen er over 5 år gammel

Over 800.000 TV-seere fikk med seg hele premieren på det populære musikkprogrammet fra Vestre Kjærnes Gård på lørdag.

DEL

Med tøff konkurranse fra «Mesternes mester» på NRK 1, kan TV2 notere seg en sterk åpning på årets sesong av «Hver gang vi møtes» lørdag kveld. 808.000 seere så i snitt hele premiereepisoden, mens nesten én million fikk med seg den andre delen av programmet. Det er mer enn dobbelt så mange seere som fulgte med forrige sesong.

LES OGSÅ: Kjendiser og gode samtaler gir et løft

Kommersiell målgruppe

Som i de to foregående sesongene er årets serie spilt inn i Våler, og i vår er det Bjarne Brøndbo, Silje Nergaard, Lene Nystrøm, Jonas Fjeld, Inger Lise Rypdal, Tom Hell og OnklP som tolker hverandres sanger på låven.

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 er godt fornøyd med premieretallene:

- Konkurransen på lørdagskvelden mot «Mesternes Mester» på NRK1 er knalltøff. Og «Hver gang vi møtes» er betydelig større en «Mesternes Mester» i den kommersielle målgruppen som er seerne mellom 20 og 49 år. Seertallene er også en økning på nesten 300.000 seere fra sist sesongpremiere, sier han i en pressemelding.

LES OGSÅ: Tungvannet slo Northug

Programdirektør Jarle Nakken lover mange uforglemmelige, musikalske øyeblikk i tiden fremover.

- Vi er veldig fornøyd med premieretallene. Årets sesong består av noen av Norges mest folkekjære artister og de representerer en stor bredde både musikalsk og som personer. Sammen utgjør de en fantastisk gjeng som deler erfaringer, gir helt nye tolkninger av hverandres låter og byr på seg selv. Vi kan love en humørfylt og magisk sesong med mange unike musikalske høydepunkter utover våren, sier han.

HER KAN DU SE INTERVJU MED ARTISTENE UNDER OPPTAKENE PÅ VESTRE KJÆRNES (Tekst + Video)

Tiendeplass

Ifølge en oversikt fra nrk.no landet lørdagens «Hver gang vi møtes» på en tiendeplass blant de mest sette programmene på TV i helga.

På førsteplassen troner «Kampen om tungtvannet» på NRK 1, med 1 259 000 seere og en markedsandel på 63 prosent. Andreplassen fikk «Hvem tror du at du er» på samme kanal, som ble sett av  1 132 000 seere, mens 15 km menn i Tour de ski på NRK 1 ble sett av 1 051 000 seere. 961 000 TV-seere så «Mesternes mester». «Klassisk Bjørn Eidsvåg» hadde 823 000 seere og «Anno» 812 000 seere, begge på NRK 1.

Førstkommende lørdag er det Lene Nystrøm som er hedersgjest i «Hver gang vi møtes».

Artikkeltags