Teaterkråkene er nemlig på jakt etter flere gutter, og mandag 27. mars skal de ha audition på Allaktivitetshuset i Moss.

Manko på gutter

– Flere av elevene våre har blitt for gamle til å være med i Teaterkråkene, derfor er vi på jakt etter noen nye talenter, forteller styreleder i Teaterkråkene, Ole Jacob Lindberg.

– Vi merker også at vi er færre gutter og derfor har vi bestemt oss for å holde en ekstra audition, bare for gutta, sier han.

Uvurderlige egenskaper

Han forteller at det er flere gode grunner til at man bør prøve seg på teater. Men en av de største er samholdet i gruppa og de erfaringene man får.

– Det man lærer i teater er egenskaper man kommer til å dra nytte av senere i livet. Det er flere yrkesgrupper hvor formidlingsevnen man lærer i teateret er en uvurderlig egenskap å ha.

– Så man trenger ikke ha planer om å bli skuespiller for å få noe ut av det man lærer når man står på scenen, sier Ole Jacob.

Nå ber han alle gutta som sitter på gjerdet om å «hoppe i det».

– Det er dumt å angre på ting man ikke har gjort. Så hopp i det, vær heller litt gæren, oppfordrer han.

Tekst og sang

Påmelding må ha skjedd innen søndag 26 mars, og gjøres ved å sende en e-post til [email protected] I e-posten ber de deg også forteller hva du heter, når du er født, hvilken skole og klasse du går i og forteller litt om dine interesser. Legg også ved navn, nummer og e-posten til en foresatt.

Før audition øver du inn en valgfri tekst og sang.