MFK-keeper Mathias Eriksen Ranmark og MFK-kaptein Kristian Strande er to av de heteste salgsobjektene til MFK og etter det Moss Avis erfarer har det vært interesse rettet mot MFKs sisteskanse. Men det vil ikke bli enkelt å lokke 26-åringen bort fra Melløs.

– For min del er det helt uaktuelt å dra noe annet sted nå. Jeg ønsker heller ikke å komme i en situasjon hvor jeg må gå fordi klubben er nødt til å selge meg – på grunn av et godt økonomisk tilbud. Å rykke opp med MFK vil eventuelt bli det kuleste jeg har vært med på så langt i min fotballkarriere, sier Ranmark og får støtte av kompisen Strande:

– Jeg kommer ikke til å dra noen annen plass. Det har jeg ikke brukt én kalori på.

Nye spillere og økonomi

I tillegg til en god prat med Ranmark og Strande har vi også sjekket ut hvordan nykommer Jesper Grundt har det og han legger selvsagt ikke skjul på at det var deilig å score i debuten. Nå vurderer han å overtale familien til å kjøpe en minibuss for å gjøre det enklere å se MFK i aksjon.

Siden debut-podkasten i forrige uke har det kommet flere nye spillere inn MFK-døren.

– Har klubben råd til det?

Svaret på det spørsmålet serverer klubbens nestleder Per Markus Grundesen, og drar også lytterne gjennom den generelle klubbøkonomien.

Hør ukens MFK-pod og få svar – MFK-podden finner du her: