Vipps, så var Nordea også med

Alle skal med: Nesten alle banker er nå med i Vipps etter at Nordea også har sluttet seg til.

Alle skal med: Nesten alle banker er nå med i Vipps etter at Nordea også har sluttet seg til.

Artikkelen er over 2 år gammel

Nordea Norge har i dag inngått en samarbeidsavtale med Vipps for distribusjon til bankens kunder i Norge. Dermed har nesten hele det norske banklandskapet samlet seg om én felles mobil lommebok.

DEL

– Vi tror at én sterk og tydelig leverandør av mobilbetaling vil gi den beste og enkleste betalingsløsningen for norske forbrukere. Vi er derfor glade for at vi nå får være med på Vipps-laget og styrke denne løsningen, sier Snorre Storset, administrerende direktør i Nordea Norge.

Nordea Norge går inn som partnerbank og vil distribuere Vipps til sine kunder på lik linje med de andre bankene, men uten eierandeler i det nye Vipps-selskapet.

– Alt har pekt mot en konsolidering av markedet for mobilbetaling. Vi er glade for at det norske bankfellesskapet nå samler seg om en felles løsning i Vipps. Det gjør oss enda sterkere i møtet med den internasjonale konkurransen om mobilbetaling fremover, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Vipps fikk nylig godkjennelse fra myndighetene for å etablere seg som eget selskap og har nå flyttet til egne lokaler sentralt i Oslo. Den nye organisasjonen jobber for fullt med å videreutvikle tjenestene i Vipps, både når det gjelder butikkbetaling og nettbetaling.

Artikkeltags