All garanti på ett sted

med Toyota!

Marthe og Per Christian bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra

Gjør bilholdet enkelt med Toyota Moss – all garanti på ett sted!

Hos Toyota Moss blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

– Vi har mange trofaste kunder, som har tillit til den servicen vi leverer, sier ettermarkedssjef på Toyota Moss, Aram Ariai.

Gjengen her jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

"

En av de største fordelene ved å bruke merkeverksted, for de som eier Toyota, er at vi gjennom Toyota Relax kan tilby garanti inntil ti år. Det gir forutsigbarhet for kundene, og gjør at de ønsker å beholde bilen sin lenger. Med Toyota Relax kan du som bileier føle deg tryggere.

Aram Ariai – Ettermarkedssjef, Toyota Moss

Trygg bil året rundt

Vi møter Marthe og Per Christian Fosse. Med to gutter på syv og fire år, kjærlighet for ski og sykling – og familie på Vestlandet, blir bilen godt brukt og legger bak seg mange mil i løpet av året.

– Jeg har alltid kjørt Toyota, og da vi fikk barn ønsket vi å kjøre ny bil fremfor bruktbil. Leasingavtalen vi fikk hos vår lokale Toyota-forhandler var midt i blinken for oss, forteller Marthe Fosse.

– Alt av servicer og vedlikehold er bakt inn i månedsprisen vår, og vi er veldig fornøyd med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Per Christian Fosse.

Table, Tableware, Smile, Wood, Interaction

TRYGT: Per Christian og Marthe Fosse føler seg i trygge hender hos sin lokale Toyota forhandler, og skryter av forhandleren som alltid gir det «lille» ekstra.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted.

– Toyota Relax er i stor grad lik nybilgaranti. Med Toyota Relax har du krav på reparasjon om det skulle oppstå mekaniske eller elektroniske defekter som stammer fra fabrikk- eller produksjonsfeil - helt til bilen fyller ti år, forteller Ariai.

Har du bil som er fem til ti år gammel, og utfører originalservice hos et Toyota merkeverksted, får du automatisk Toyota Relax med på kjøpet.

Økt verdi

– Om man for eksempel skal selge bruktbilen sin, kan det ha stor betydning at bilen har gjennomgått fullt serviceprogram hos en merkeforhandler. Det gir trygghet til den som skal kjøpe den, og vi har full historikk på bilen, forklarer Ariai.

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Moss.

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift.

Visste du at

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

Forutsigbart

Familien Fosse benytter seg også av dekkhotell, og forteller at ved sesongskifte får de beskjed fra sin Toyota-forhandler. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong.

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Per Christian Fosse med et smil.

Automotive lighting, Car, Wheel, Tire, Vehicle, Asphalt, Rolling, Plant

I dag kjører Marthe og Per Christian en Toyota Corolla Hybrid Stasjonsvogn, men om kort tid er det den flunkende nye helelektriske modellen Toyota bZ4X de skal kjøre rundt i.

– Vi gleder oss veldig til å få ny bil, nå som ungene har blitt større blir det veldig bra med litt bedre plass, sier Marthe.

HELELEKTRISK: Snart mottar familien Fosse den nye Toyota bZ4X.

Gode ordninger

Familien Fosse bruker autorisert Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre, og forteller om hyggelige folk som ofte strekker seg langt for kundene.

– De yter veldig god service, og det er aldri noe problem. Det vet jeg at ikke bare vi, men mange setter pris på, sier Marthe.

At all garanti er samlet på ett sted hos Toyota bringer kundene enda nærmere sin lokale forhandler.

– Kundene våre er glade i bilen sin, og mitt inntrykk er at mange velger å kjøpe Toyota fordi det generelt er et merke med lite feil. Hos oss er bilen din i trygge hender, sier ettermarkedssjef på Toyota Moss, Aram Ariai.

Dyktige og faglærte mekanikere på Toyota Moss kontrollerer at bilen din er uten mangler og klar for nye eventyr.

Ved originalservice aktiveres Toyota Relax for ett år av gangen. Utfører du årlig originalservice hos Toyota Moss kan du ha garanti inntil bilen din er ti år gammel.

De lokale mekanikerne på Toyota Moss sørger for at bilen din forblir driftssikker.

Motiverte medarbeidere

Gjengen på Toyota Moss jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet.

– Våre ansatte er spesialister på Toyota. Vi har to ansatte med 30 og 45 års erfaring. Vi har også flere som begynte som lærlinger hos oss, og deretter fått fast jobb fordi de er svært dyktige. I tillegg til fagbrev, har de gjennomført vårt Toyota-studium, og dermed blitt eksperter på Toyota. I og med at de skrur på Toyota hver dag, kjenner de bilmerket ut og inn, avslutter ettermarkedssjef Aram Ariai.

Motor vehicle, Automotive tire, Footwear, Smile, Shoe, Workwear


 • Salg av nye person- og varebiler
 • Salg av bruktbiler
 • Verkstedtjenester: Service og reparasjoner, Eurocare, EU-kontroll, dekkhotell, Smart Repair, skade- og lakkverkstedVelkommen til

Toyota Moss