BYGGMAGASINET

Sjekk Hydrocleans nye leketøy:

– Godt å gi kundene våre et enda bedre tilbud

Med en bilpark på godt over 20 spesialkjøretøy, er ingen jobb for vanskelig for Geir Even Elgaaen og resten av gjengen i Hydroclean – som aldri er langt unna.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Både privatpersoner og bedrifter tyr til Hydroclean når de har tette avløp. Tjenestene er nemlig av den sorten du helst vil slippe å ordne opp i selv.

Tømming av septiktanker, hindring av vannlekkasjer, spyling av tette avløpsrør og fjerning av ulike masser krever riktig utstyr, kunnskap og ikke minst erfaring.

– Vi tilbyr alt innen vakumsuging og høytrykksspyling. Vi utfører blant annet kamerainspeksjoner, trasésøk og enkelte transportoppgaver. Slamsuging, vedlikehold og inspeksjon av rør, graving og tømming av oljetanker og fettutskillere er også noe av det vi driver med, forklarer Elgaaen.

NYTT VÅPEN: Dette inspeksjonskameraet kan kjøre hele 500 meter inn i et avløpsrør. Hydrocleans bransje krever utstyr av topp kvalitet.

Jevn vekst

Han etablerte Hydroclean i 2011. Før det kjørte han egen bil og leide seg ut til samme bransje.

– Jeg drev et eget verksted, og i 2008 kjøpte jeg to biler. I 2011 gjorde jeg om firmaet til et norsk AS. I dag sitter vi her med over 20 biler i stallen og har absolutt alt vi trenger for å gjøre en god jobb i dette faget, sier han.

De jobber aller mest mot industri- og anleggsnæringen. Oppdragene strekker seg langt utenfor hjembyen Moss.

Konkurransen i bransjen er beinhard, men Hydroclean står stødig og vil gjøre det i mange år fremover.

– Vi har en svært dyktig arbeidsstab på 20 personer som er veldig gode på det de gjør. Kjapp responstid og gode priser er noe av det som gjør oss konkurransedyktige.

Vi er på vakt hele døgnet, året rundt.

Geir Even Elgaaen

"

Hydroclean AS

  • Etablert av Geir Even Elgaaen i 2011.
  • Påtar seg alt innen vakumsuging og høytrykksspyling.
  • 20 dyktige ansatte med lang erfaring og god kunnskap.
  • Moderne, fleksibel maskinpark med over 20 biler for de fleste oppdrag.
  • Vakttelefon 24/7.
Jan Gunnar Nilsen (t.v.) og Morten Winther kan håndtere de fleste utfordringer på kort varsel.
Jan Gunnar Nilsen
Mekaniker Andrzej Homenda har vært ansatt i tolv år.
Det er travle dager for Hydroclean.

Toppmoderne kamerabil

I tillegg til høytrykksbiler, slamsugere og containerbiler, har Hydroclean flere supersugere for effektiv flytting eller fjerning av sand, jord og stein.

– Vi er på vakt hele døgnet, året rundt, sier Elgaaen.

Det er lurt å rense avløpene jevnlig for å unngå at det blir tett. Men har du trøbbel med tette avløp og trenger hjelp med det samme, er Hydroclean bare en telefonsamtale unna.

– Da finner vi et egnet punkt hvor vi setter inn slanger og spyler det bort. Viser det seg at det ikke hjelper, tar vi en kamerainspeksjon. Det er viktig å kartlegge hvor problemet er.

Hydroclean har nylig oppgradert utstyret til inspeksjon av rørledninger. Nå kan de kjøre hele 500 meter inn i avløpsrøret. Inspeksjonskameraet er stabilt, effektivt og kan roteres alle veier.

– Det er godt å kunne gi kundene våre et enda bedre tilbud, sier Elgaaen.

Cameras & optics, Camera accessory, Automotive lighting
Automotive wheel system, Motor vehicle, Tire, Font

Dersom røret har gått tett ved gjentatte anledninger, kan det være fornuftig å foreta en kamerainspeksjon for å finne ut hva som er feil og hvordan feilen kan utbedres. Ved en rørinspeksjon føres kamerabilen inn i rørene og inspiserer disse innenfra.

Effektive sugejobber

Mange virksomheter har startet overgangen til fossilfri fyring. Sanering av oljetanker er en viktig del av hverdagen til Hydroclean.

– Det er mange som ønsker å fjerne nedgravde oljetanker med fossilt brennstoff. På det området tør jeg påstå at vi er svært konkurransedyktige. Vi har blant annet egne gravemaskiner som kan grave opp oljetankene trygt og effektivt.

Industribedriften var blant de første i landet som investerte i vakuumgraver – en spesialbil som gjør jobben betydelig enklere der det er vanskelig eller umulig å komme til med vanlig gravemaskin.

Den kan effektivt suge både grus, jord og leire samt andre tørre og våre masser.

DRIFTIG GJENG: Hydroclean har hatt en eventyrlig vekst siden Geir Even Elgaaen (til høyre) startet for seg selv i 2011. Her står han sammen med Ole Jacob Ulleland (t.v.), Morten Winther og hunden Nessa.

Bransjen tar ansvar

Foruten å påta seg jobber på land, blir Hydroclean også brukt om bord i båter.

– Her utfører vi alt fra spyling og vask av ulike tanker til bortkjøring av sloopvann, sier han.

De siste årene har det blant annet kommet strengere krav for håndtering av avfall. Geir Even Elgaaen mener det er viktig at industribransjen tenker bærekraft og miljøhensyn.

– Utstyret har selvsagt også blitt bedre, noe som gjør oss mer effektive. Miljøfokuset bidrar til mer arbeid for oss, men jeg er bare glad for at vi kan være en del av det grønne skiftet, avslutter han.

Bli bedre kjent med gjengen i Hydroclean her:

Kontakt

Adresse:
Osloveien 147, 1536 Moss

Åpningstider
Hele døgnet

Telefon: +47 45 50 05 10
E-post: [email protected]

Foto: Linn Stangstuen og Hydroclean /Joakim Bekkåsen