Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Rosenvinge Park:

Her får du en komplett pakke når du kjøper leilighet

Annonse fra MEGLERGAARDEN

Takterrasse, felles peisestue, gjesteleilighet, plenty av grøntområder og umiddelbar nærhet til Lilleeng Helsepark med blant annet varmtvannsbasseng og et struttende tilbud innen helse og velvære. Dette er bare noen av de attraktive punktene på lista hos Rosenvinge Park.

Rosenvinge Park er allerede en suksess, og nå er salget igang for fullt med de neste trinnene: tårn 4 og 5.

Unikt: Megler Andreas Thoring mener at du får en helt unik boopplevelse i Rosenvinge Park. (Foto: Thomas Andersen)

- Totalt er det solgt 126 leiligheter, og vi opplever god driv og solid interesse for den helt spesielle og omfattende bo-opplevelsen som Rosenvinge Park er alene om i distriktet. Vi opplever også en spredning i alder hos kjøperne våre som jo er veldig positivt. Det viser at det er attraktivt for flere aldersgrupper å bo i Rosenvinge Park, forteller eiendomsmegler i Meglergaarden, Andreas Thoring.

Solide tilleggskvaliteter og elegante løsninger

Grønt: Kvaliteten ved å bo i Rosenvinge Park ligger mye i de grønne lungene på området.

Søndag 11. og 18. mars er det visning i Lilleeng Helsepark mellom 12:30 og 13:30. Ellers etter avtale med megler. Les mer her.

Sammen med arkitekt Sondre Schou Hauger har Thoring kun lovord å komme med:

- I Rosenvinge Park er det lagt opp til en komplett boopplevelse med fokus på helse og høy livskvalitet. Du bor i grønne omgivelser samtidig som du befinner deg i umiddelbar tilnknytning til det komplette servicetilbudet ved Lilleeng Helsepark og populære Restaurant RO. Vi har også en peisestue som er til bruk for beboerne, samt at hvert av byggene har en del av takterrassen til felles bruk og glede for alle beboerne. I tillegg har vi laget en lekker gjestebolig i det gamle teglsteinshuset som tidligere ble kalt "vakta", sier de to.

Alt dette er ekstrafasiliteter som gir boligen solide tilleggskvaliteter.

Vi har arbeidet aktivt med uteområdene for å skape mulighet for sosial omgang, men også anledning til å trekke seg tilbake og nyte parken.

Sondre Schou Hauger, arkitekt

Store vindusflater

Når det gjelder leilighetene så er gode materialer, lys, komfort og kvalitet de viktigste stikkordene. Tanken er å viske ut skillet mellom ute og inne, og bringe utsikten og parken rett inn i godstolen i stua.

- Vi har ellers lagt vekt på lyse leiligheter av høy kvalitet og gode materialer. Vindusarealet er blant annet økt og vindusflatene er trukket helt ned mot gulvet. Samtidig vil ytterhjørnene av leilighetene utføres med hjørnevinduer, glass mot glass, for å understreke at leilighetene har fasade mot to himmelretninger. Det vil også forsterke opplevelsen av utsikten. Ikke minst for de leilighetene som har panoramautsikt over by og fjord, som vil få maksimalt ut av dette grepet, forklarer arkitekt Schou Hauger.

Visker ut: Med store vindusflater visker man ut skillet mellom ute og inne.

Alle leilighetene har selvfølgelig balkong. I tillegg har noen av leilighetene en privat parsell på takterrassen. Resten er felles for alle. 

- Vi kan forsikre at solforhold og utsikt herfra, på toppen av Høyda, er upåklagelig! smiler både megler og arkitekt. 

Garasjeplass medfølger også i parkeringsanlegg under blokkene, med heis opp til leilighetene. Noen føler også at beliggenheten er så sentral at de ønsker å bytter bort parkeringsplassen mot reduksjon i pris, noe det selvsagt er mulighet for.

- Vi har også arbeidet aktivt med uteområdene for å skape mulighet for sosial omgang, men også anledning til å trekke seg tilbake og nyte parken, sier han.

Alt du behøver: På Høyda finner du alt du trenger i nærområdet, og du er i tillegg spart for anleggsarbeidene som vil være i sentrum i flere år fremover.

Justeres for kjøperen

Fordelene med å kjøpe leilighet i Rosenvinge Park er mange.

- Først og fremst er jo alt er nytt, med de garantiene det medfører. Vi legger inn vannbåren varme i alle gulv og det er lagt opp for såkalt smarthjem. Dette er kvaliteter vi vet folk setter pris på. Og så har man det fantastiske uteområdet som alle kan ta del i og tilknytningen til Lilleeng Helsepark, sier megler Thoring engasjert og legger til:

- Du har ellers alt du behøver i nærheten på Høyda. Det er også verdt å merke seg at man i Rosenvinge Park, tross nærhet til Moss sentrum, er spart for konsekvensene av det omfattende byggearbeidet i forbindelse med anlegging av ny jernbanetrasé og stasjon som vil prege sentrumsområdene i flere år.

Arkitekt Schoug Hauger skyter inn at de er opptatte av å møte kjøperens personlige behov og ønsker.

- Vi har kjøpere som har slått sammen leiligheter og fått spesialtilpasset disse, og flere har gjort mindre justeringer som å legge til vaskerom eller tilpasset planløsning for å optimalisere for sine behov. Det er vi veldig fleksible på, forsikrer han.

For spørsmål kontakt: 

Andreas Thoring på tlf. 918 21 500 eller 

Fredrik Thoring på tlf. 905 02 484

Les mer om Meglergaarden og Rosenvinge Park her eller sjekk ut Rosenvinge Park på Facebook!

Redaksjonen i Moss Avis har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet