Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Med hjerte for bunader

Annonse fra Husfliden Moss

Skal du i bryllup og lurer på hva du skal ha på deg? Det er et plagg som aldri slår feil: Bunaden!

Adresse
Dronningensgate 4, 1530 Moss

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 17:00
Torsdag: 09:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 17: 00
Lørdag: 09:00 – 16:00 

Vår kompetanse på bunader fra Østfold er bygget opp gjennom mange tiår. Vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. 

Er du i tvil om hvilke antrekk du skal velge som gjest på bryllupsdagen, så velg bunad. Spesielt i galla er bunad veldig fint.

Kjøp av bunad er noe svært personlig, og vi bestreber oss på å yte personlig service og tett oppfølging helt til du er tilfreds og en stolt bærer av din nye bunad.

Vi har spesialisert oss på norsk og lokal design og bunader fra Østfold. De lokale bunadene syr vi i vår egen systue, og her kan du også kjøpe alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. 

I systuen, som vi bare kaller "det aller helligste" blir bunad etter bunad til. Alle våre dyktige syersker har svennebrev i bunadstilvirkning. Viktigst av alt – de har stor kjærlighet for fager.
Ingen tvil om at bunadssømmen er mer enn en jobb og et fag. Den kan bedre beskrives som en lidenskap og en livslang interesse for den helt unike bunadstradisjonen vi har i Østfold og i Norge.

Hjertene hos Husfliden i Moss dunker naturlig nok varmt for de flotte bunadene fra Østfold, som hver og en har en unik historie. 

Vi har også et stort utvalg i sølv og bunadstilbehør slik at du får et ekstra tilskudd og dekor for den spesielle anledningen. 

I vårt hjemmekoselige lokale i Moss har vi gledet oss over norsk design i over 45 år. Til tross for en rekke fornyelser opp gjennom årene har innholdet ikke endret seg. Det har alltid vært basert på den utrettelige interessen for norsk design og norske husflid- og håndverkstradisjoner.

I vår butikk finner du et utvalg av produkter som er håndplukket av oss. Du finner et stort utvalg av alt fra klassiskere som Marius-gensere og Rørospledd til garn og produkter fra unge lokale designere.

Uansett hvilken type bryllup du er invitert til: Galla, pent eller dress – bunaden er en sikker vinner! 

Husfliden Moss

• Vi i Norsk Flid forsøker å stoppe tiden.

• Vi plukker opp ting med historie og sjel, redder dem ut av en flyktig hverdag og gir den en plass i butikkene våre.

• Finner du noe du virkelig liker, kan du ta det med hjem.

• Vi har spesialisert oss på bunader i Østfold, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 28 butikker. 

Redaksjonen i Moss Avis har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet