Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Bryllupshotellet i Oslofjorden

Annonse fra Hankø Hotell & Spa

Se for dere en vielse ute i det fri, hvor paviljongen er dekorert med blomster og bladverk. Etter den romantiske vielsen venter en fantastisk bryllupsmiddag før dere foretar deres første dans som ektepar.

Hankø er som skapt for deres bryllup!

Dere kan velge å ha bryllupsmiddagen ute i hotellhagen eller innendørs i vår majestetiske restaurant.

Med eget kapell kan vielsen holdes hos oss. For de som ga hverandre ja tidligere, og ønsker å fornye ekteskapsløftene, er dette også en mulighet.

Vi er godkjent av kirken og den lokale sognepresten kan, etter avtale, stille dersom dette er ønskelig.

Uten mat og drikke duger brudepar og gjester ikke og vi tilbyr velsmakende festmenyer med utvalgte vinpakker.

Havet er en naturlig ingrediens i vår hverdag, og vi frister med et imponerende Havets Festbord som et alternativ til festmenyene våre. 

Festoppdekking med hvite duker og servietter på bordene er inkludert i våre bryllupsmenyer. Etter middagen spilles det opp til dans til levende musikk. Festen varer ut i de små timer. Vi har et meget godt kontaktnett på alle typer band.

Vårt flotte telt har plass til rundt 80 feststemte gjester mens salen har plass til rundt 120. Restaurant og bar har plass til rundt 200 gjester i tillegg til arealene utendørs.

Vi tilbyr 102 rom, inkludert 6 suiter som gir brudepar og gjester mulighet til å trekke seg tilbake etter at siste dans er avsluttet. Dermed kan hele følget samles til frokost dagen derpå og minnes den store begivenheten. 

Velger paret og deres gjester å bruke litt tid hos oss, finner dere et mangfold av aktiviteter og fasiliteter som et stort spa-anlegg med mulighet for massasje og behandling. Den grønne øya i Oslofjorden frister også med flotte fotturer i et unikt skjærgårdsmiljø.

Vi er også behjelpelige med fotograf, transport, blomster og frisør for det komplette arrangement. Brudepar kan leie vår herlige veteranbil som brudeparet kan hentes med. Brudebilder i og ved bilen er også meget populært, og gir unike bilder fra den store dagen.

Må kjærligheten adderes, gledene multipliseres, sorgene subtraheres, inntektene divideres og verden formeres! 

Hankø Hotell & Spa

• Hankø Hotell & Spa ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden.

• Vi er kun en drøy times kjøring fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad.

• Det har vært hotell på Hankø siden 1877.

• Vi er svært stolte av vår interessante og fargerike fortid.

• Hotellet har 102 rom, 220 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, ett av Norges største spa, idrettshall, tennisbaner, fotballbane, minigolf, villmarkscamp og en variert aktivitetsmeny.

• Vi satser på opplevelser utenom det vanlige og kombinere våre fasiliteter med god service og fokus på matopplevelser.

• Vårt mål er å gi våre gjester unike opplevelser! 

Redaksjonen i Moss Avis har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet