Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Vinteren kommer! Vi holder veien åpen…

Annonse fra Moss Snøryddingkompani AS

Vintervedlikehold. Feiing og spyling. Garasjevask. Grøntarealer. Dette er bare noen av tjenestene som Moss Snøryddingkompani AS tilbyr. Bedriften har mer enn 30 års erfaring innen fagfeltet, og leverer skreddersydde løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Adresse
Saltboveien 39, 1560 Larkollen


Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00

I 30 år har Moss Snøryddingkompani AS sørget for å holde veiene åpne på vinterstid. Når våren gjør sitt inntog er det de som står for rene og nyfeide gater. Om sommeren har de grønne fingre og sørger for at det er grønt og velstelt.

Firmaet ble etablert i 1998 og har kontorer og verksted på Larkollen. Her er både ansatte og den store maskinparken samlet. I dag er det 8 ansatte, som sørger for å holde byen fri for snø og is, gatene rene og uteområdene velstelte.

– Vi er en allsidig bedrift med lang erfaring. Vår styrke er den moderne og effektive maskinparken, og ikke minst de dyktige ansatte som betjener dem, sier Ole Jacob Johansen, daglig leder.

– Vi er én av de største aktørene i Østfold, og vi kan utføre de fleste oppdrag innen strøing, feiing, snørydding og stell av park- og plassanlegg, legger Cliff Jørgensen til.

Han er driftsleder, og siste nykommer i bedriften, med rundt en måned på kontoret i Larkollen.

– Jeg har lang erfaring fra håndverksbransjen, hvor jeg har holdt på med mye forskjellig. Men jeg ønsket meg en forandring. Jeg trives veldig godt hos Moss Snøryddingkompani, fortsetter Jørgensen.

Nå søker firmaet flere gode sjåfører med egne maskiner. Johansen opplyser om at de er på jakt etter kvalifiserte, pliktoppfyllende og selvstendige førere. 

Cliff Jørgensen (foran), Ole Jacob Johansen og Mona Johansen sørger for snøfrie gater og grønne uteområder.

Sesong og vær styrer arbeidsdagen

Kundemassen består av kommuner, borettslag, butikker, bedrifter og private. Oppdragsgiverne består blant annet av Mesta, Moss Havn, Mølla, Rygge Storsenter og Moss Sykehus.

– Kundene velger oss fordi vi er en bedrift med stor leveringsdyktighet, mange maskiner og er pålitelige. Om to av maskinene våre stopper, er vi aldri mer enn 15 minutter forsinket. Det skyldes at vi har så mange maskiner å ta av, sier Johansen.

De ansatte er sysselsatt hele året, med både store og små prosjekter. Hvilke type oppdrag de utfører, avhenger av sesong.

Primærtjenesten er snørydding og strøing. Når kong vinter gjør sin innmarsj, og snøen laver ned, da er gjengen i Moss Snøryddingkompani godt fornøyd. De rykker ut med snøplogene sine med en gang det er 4 cm snø. Mens beboerne sover, er gutta i gang med å klargjøre veier og fortau slik at vi andre kan komme oss rundt.

Firmaet har sin egen vaktordning, som sørger for at snømåking og strøing blir igangsatt uten forsinkelser. Med 30 brøyteenheter er de raskt ute. Raskt og effektivt sørger de for å rydde kilometervis med offentlig eller privat vei samt store og små parkeringsplasser. 

Vårt motto er å levere skreddersydde løsninger – fullstendig tilpasset kundens behov, krav og ønsker.

Moss Snøryddingkompani AS

Magnus Andre Johansen sørger for rene gater.

Feirer sommerens ankomst

Vår og sommer innebærer utearbeid under litt bedre forhold, i alle fall værmessig sett. Det drevne mannskapet feier og spyler bort siste rest av vinter. Med stø hånd kjører de maskiner som fjerner løv, søppel, sand og smuss.

Uteplasser og hager er viktig for nordmenn, og gjengen hos Moss Snøryddingkompani er intet unntak. De trives utmerket når de utfører oppdrag innen stell av park- og grøntanlegg. Arbeidsoppgavene inkluderer bortkjøring av avfall, gressklipping, løvblåsing, ugressbekjempelse og opparbeidelse av grøntanlegg.

– Vi er opptatt av å være miljøvennlige. Alt avfall blir derfor dumpet på godkjente og egnede plasser som ikke skader eller forringer miljøet, sier Johansen.

Sosialt samvær og trivsel på arbeidsplassen står også i fokus. Julebord står ikke i kalenderen siden de har døgnvakt, og naturlig nok må være i kjørbar stand.

– Det er jo ikke riktig å ha julebord hvor noen ikke kan delta på grunn av vaktordningen, så vi holder heller en skikkelig sommerfest, smiler Johansen.

Med vårfeiingen vel overstått, fyres grillen opp og sommerfesten kan begynne.  

Magnus Andre Johansen og Heine Sloth (f.v.) sjekker at utstyret er i orden.

Leverer skreddersydde løsninger

Gjennom hele året utføres også vasking og feiing av garasjeanlegg. Her benyttes midjestyrte feiemaskiner som kommer godt til i hjørner og rundt stolper. Er det ikke tilgang på vannslanger, benytter firmaet eget kjøretøy med spyletank. Vannet påføres overflaten med høyt trykk for å løse opp all skitt og smuss.

Det er heller ikke noe problem å utføre vask av gulv, tak og vegger i anlegg hvor det ikke finnes sluk. Maskinene til Moss Snøryddingkompani AS suger opp vann og smuss slik at det etterlates en ren overflate. Underlag som kan vaskes eller feies er asfalt, betong, epoxy og dreneringsasfalt.

– Når det kommer til vask og rengjøring av garasjeanlegg tilfredsstiller vårt konsept alle behov, sier Johansen.

Moss Snøryddingkompani AS lever opp til mottoet sitt: De leverer skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov, krav og ønsker.

Uansett vær og sesong så er gjengen fra Moss Snøryddingkompani AS på plass for å hjelpe deg!  

Moss Snøryddingkompani AS

• Moss Snøryddingskompani AS holder til i Larkollen.
• Her har vi våre kontorer, verksted og alle våre maskiner samlet.
• Vi er i dag 8 ansatte og har over 30 års erfaring innen vårt fagfelt.
• Vår styrke er en moderne og effektiv maskinpark som blir betjent av dyktige ansatte.
• Dette gjør oss til en sikker leverandør av våre tjenester, og vi kan tilby effektive løsninger til våre kunder.
• Vi er en av de største aktørene i Østfold og kan utføre de fleste oppdrag innen snørydding, strøing, feiing og stell av park- og plassanlegg.
• De fleste av våre tjenester er avtalebaserte, slik at vi kan jobbe effektivt og lønnsomt.
• Som kunde vil du oppleve at våre tjenester utføres uten forsinkelser og andre komplikasjoner.
• Vi har gode referanser og kan gi deg et uforpliktende tilbud på våre tjenester.

Redaksjonen i Moss Avis har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet