Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Lang erfaring med kjøkkentjeneste!

Annonse fra Carlsen Fritzøe Moss

Kjøkkenet anses av mange som det viktigste rommet i huset, selve hjertet i hjemmet. Velsmakende retter, akkompagnert av noe godt i glasset, skal forberedes. Frokosten inntas ved dekket bord mens solen skinner inn gjennom vinduet. Samtalen går livlig rundt kjøkkenøya mens middagen inntas.

Adresse
Varnaveien 31, 1526 Moss


Åpningstider
Mandag – fredag: 06:30 – 18:00
Lørdag: 09:00 – 15:00

I 14 år har Vigdis Wollan kokkelert med å oppfylle kjøkkendrømmen til nordmenn. Hun begynte hos Carlsen Fritzøe Moss i april i år. Før hun startet her jobbet hun i Ski Bygg og Per Strand i Tromsø.

Byggvarehuset i Moss har en av fylkets flotteste kjøkkenavdelinger. Flotte utstillinger viser noen av mulighetene du har. Det er nesten slik at du kjenner duften av matretter når du rusler rundt mellom innredningene. Følelsen av hjemmekos og hygge rundt bordet ligger i luften. Det er ikke rart at drømmen om det perfekte kjøkken oppfylles her!

– Vi er store på prosjektmarkedet, og tilbyr kjøkken fra Sigdal, som har produsert kjøkken siden 1950. Nå kan du få skreddersydd kjøkkeninnredningen akkurat slik du ønsker, sier Wollan, salgssjef på kjøkkenavdelingen i Moss.

Den drevne kjøkkeneksperten forteller gjerne om hva som er populært i kjøkkenverden nå, som deles inn i tre trender: Farger er in, gjerne mørke. Så ønsker vi trestruktur, enten i mørke og lyse farger, eller en kombinasjon av farger, strukturer eller modeller. Siste er åpen løsning, hvor flere og flere foretrekker å fjerne overskap og velger lampe der overskapene skulle vært. 

Valgmulighetene er nesten uendelige: Slette fronter med avrundet faset kant som gir et soft preg. Urbant og trendy med slette fronter i høyglansmateriale. Eksklusivt tradisjonskjøkken med klassiske speilfronter og profilert fylling som gir et herskapelig preg. Eller en nordisk stil med liggende trestruktur som skaper en varm og naturnær stemning. 

Vigdis Wollan har hatt kjøkkentjeneste i 14 år. Hun trives utmerket med å hjelpe kundene oppfylle kjøkkendrømmen.

Tegn ditt eget kjøkken

Med så mange valgmuligheter er det ikke lett å ta en avgjørelse. Det er her de kunnskapsrike kjøkkenspesialistene kommer inn.

– Hos oss ønskes du velkommen av en dyktig og blid medarbeider. Vi viser kundene rundt i utstillingene og kartlegger ditt behov. Deretter avtaler vi et møte hvor vi sammen med kundene tegner opp kjøkkenet. Programmet vi bruker er 3D, som gir et helhetsinntrykk av hvordan kjøkkenet vil bli, forteller Wollan.

3D-programmet deles inn i tre vinduer eller deler, hvor man bytter mellom disse tre gjennom hele prosessen: Vindu 1 viser planløsningen, hvor du ser rommet ovenfra, med strektegninger. I vindu 2 er et oppriss, hvor du ser veggene med strektegninger, og hvor skaper og hvitevarer står. Siste vindu er perspektiv. Her kan alt snus og vendes på, siden 3D-funksjonen gir deg et visuelt overblikk. Ditt nye kjøkken vises fra alle kanter.

– Våre konsulenter følger deg fra A til Å, altså fra du kommer inn i butikken og til du setter matvarene i skapet, smiler Wollan.

Ekspertene hos Carlsen Fritzøe ser helheten, og finner den beste løsningen for deg. Kjøkkenet skal være praktisk, estetisk og passe boligen din.

– Alle har ulike behov når det kommer til kjøkken, og vår oppgave er å finne det kjøkkenet som fungerer for deg. Vi kan hjelpe deg også med fargevalg, sier Wollan.

Med kjøkken fra Sigdal er fargemulighetene ganske mange. Hele 66 farger er det å velge mellom, så du finner garantert en, eller flere, som passer ditt nye kjøkken. Det er også en rekke fronter å velge mellom, fra tradisjonelle til grepløse og stramme fronter. 

Hjemmekoselig og praktisk! Hos Carlsen Fritzøe Moss er det ikke vanskelig å finne inspirasjon til ditt neste kjøkken.

Helhet i hjemmet

Også når det kommer til benkeplater er det variasjon i trendene. Det går fortsatt mye laminat, som kommer i mange, lekre varianter. Wollan forteller at det også selges mye kompositt- og steinplater. Foretrekker du kompositt kan du velge mellom corian (kunsstoff blandet med stein), silestone (knust stein som er støpt på nytt). Benkeplater i heltre kommer aldri til å gå av moten, og mange velger denne løsningen.

– Fordelen med laminat er at den er enkel å bytte ut når man går lei. Den er også prisgunstig, så det koster ikke all verden å erstatte benkeplaten. Dermed får kjøkkenet et ansiktsløft. Dessuten er den mer praktisk i den forstand at om man velter et glass eller slår tallerkenen i kanten, påfører den ikke skade på serviset. En steinplate derimot kan etterlate seg skall i tallerkener, forklarer Wollan.

Laminat kan også brukes på veggene på kjøkkenet, som gir en gjennomgående flyt på kjøkkenet. Den er også praktisk mot sprut, og er lett å holde ren.

Carlsen Fritzøe har også et stort utvalg i til bad og garderobe. Du kan få en helhetsløsning i hele boligen, hvor kjøkken, bad og garderobe har samme stil.

Wollan understreker at det er en stor, positiv fordel med å være et byggevarehus: Her kan du få alt fra gulv til tak og fra kjøkken til bad. 

Vigdis Wollan, Mari Johansen og Marit Abrahamsen hjelper deg med både kjøkken og bad.

Oppskrift fra kjøkkeneksperten

Wollan har også noen gode råd på lager. Hun anbefaler at før man kommer inn for en hyggelig kjøkkenprat, så tenk gjennom hvilke budsjett dere har for det nye kjøkkenet. Vi vet alle at kjøkken ikke er billig, og ekspertene har full forståelse for at kundene har ulike budsjett.

– Ikke vær redd for å formidle budsjettet når dere er i samtale med våre eksperter. De kan vise deg hvilke muligheter du har, og det er mange flotte løsninger, råder hun.

Tenk også gjennom hvordan du ønsker å bruke kjøkkenet. Det er mulig å få hvitevarer opp i betjeningshøyde, slik at du utnytter plassen maksimalt. Kjenn også på materialvalg, som hva slags benkeplate du vil ha, og hvilke hvitevarer du trenger.

Når du kommer til tegnetimen må du ha med deg mål. De trenger ikke være hundre prosent. Etter at drømmekjøkkenet er tegnet opp, og du har bestemt at det er dette kjøkkenet du vil ha, kommer en av montasjelederne hjem til deg og tar nøyaktige mål.

Bestillingen legges inn, og når alt er produsert, får du kjøkkenet levert hjem og montert. 

Sara Asle (t.h.) får hjelp av kjøkkenekspert Mari Johansen med å tegne sitt nye kjøkken.

Kunnskap og kvalitet går hånd i hånd

Carlsen Fritzøes dyktige medarbeidere har tung og bred kompetanse. I Moss er det 10 stykk som har kjøkken som sitt spesialfelt. Til sammen har de nesten hundre års erfaring.

Kjøkkenavdelingen er igjen delt opp i seksjoner: Forbruker og Prosjekt.

Førstnevnte håndterer privatkunder og byggmesterkunder, med opptil fire enheter. I prosjektavdelingen sitter proffselgerne, som håndterer prosjekter fra fem enheter og opp til flere hundre.

– Vi favner hele kjøkkenverdenen. Uansett om det er et kjøkken til hybel, hytte, enebolig eller leilighetskompleks med flere hundre kjøkken, så kan vi hjelpe deg, sier Wollan.

De ti kjøkkenekspertene utfyller hverandre med tanke på erfaring og kompetanse. Det er en lett blanding av noen som har hatt kjøkkentjeneste i mange tiår, og de litt yngre. De spiller på hverandre og nyter godt av kollegenes kunnskap.

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker. Det pryder tusenvis av norske hjem, i ulike modeller, farger og størrelser.

Uansett hvordan drømmekjøkkenet ditt ser ut, så kan eksperten hos Carlsen Fritzøe hjelpe deg.

Husk: Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes! 

Planlegg ditt drømmekjøkken med Carlsen Fritzøe.

Vi fører Sigdal kjøkken. Hos oss får du profesjonell hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter som hjelper deg gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg med alt til oppussingen av nytt kjøkken som: Tapet, gulv, maling, MDF plater, verktøy, listverk, panel, kjøkkenplater og mye mer. Alt på ett sted!

Slik planlegger du kjøkken med oss:

1. Fortell oss hva du ønsker
Bestill time for planlegging av ditt nye kjøkken med en av våre kjøkkenkonsulenter.

2. Plan og design
• Forbered ditt kjøkkenmøte, så hjelper vi deg raskere i gang. Hva er dine behov, hvilke krav stiller du til ditt kjøkken, hva er din stil og hvilket budsjett har du?
• Tegn gjerne en enkel målsatt skisse av rommet.
• Legg til andre viktige detaljer som hvor er søyler, avløpsrør, varmtvannsberedere, strømmåler osv.
• Hvilke ideer har du? Forbered dine ideer om stil, hvitevarer og plasseringer. Har du gjort deg noen tanker om dette, er det lettere for oss å hjelpe deg. Vi kan selvsagt også hjelpe deg med å finne din stil!
• Våre flotte utstillinger kan også gi deg inspirasjon til å komme i gang.
• I kjøkkenmøte deler vår kjøkkenkonsulent ideer med deg og kan begynne å planlegge nytt kjøkken med en gang.

3. Levering
Ditt kjøkken blir normalt levert fra 6-8 uker etter bestilling.

4. Montering
Vi har egne montører med god erfaring. De er opptatt av detaljer og er vant til å løse utfordringer også på stedet. 

Carlsen Fritzøe Moss

• Carlsen Fritzøe er din lokale byggevarespesialist.
• Vi er entusiastisk opptatt av alt som handler om dine byggeprosjekter – store og små.
• Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvare og interiør.
• Våre ansatte har en bred og aktuell fagkompetanse.
• Med Carlsen Fritzøe har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger.
• Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser.
• Carlsen Fritzøe har solide norske eiere og en lang tradisjon med salg av trelast og byggevarer.
• Carlsen Fritzøe ble etablert i 1903 og drives av 3.generasjon.
• Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet.• Trenger du hjelp til prosjektet ditt?
Sjekk ut Byggepraten

Redaksjonen i Moss Avis har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet