Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

De ansatte på Obs Rygge gleder seg til å ønske deg velkommen under årets Black Week.
De ansatte på Obs Rygge gleder seg til å ønske deg velkommen under årets Black Week.

– Planlegg kjøpene dine og få en stressfri handel

Årets høydepunkt for de prisbevisste er like om hjørnet. Varehussjef Kai på Obs Rygge har én anbefaling til kundene før Black Week: – Planlegging lønner seg!

Annonsørinnhold fra

Varehussjef Kai Wiborg (i midten) har planlagt Black Week i ukesvis sammen med sjef for faghandel Espen Østerås (t.v) og sjef for dagligvare Mette Ileby (t.h). God planlegging og estimering er viktig for å sikre nok varer til kundene.

– Sett deg godt inn i kundeavisen vår eller ta en kikk på nettsidene våre før du kommer for å handle. Slik blir tilbudshandelen mindre stressende, og du vet hva du er på jakt etter, smiler Kai Wiborg, sjef for varehuset som ligger på Rygge Storsenter. 

Kai har vært på jobb under Black Week tidligere og gleder seg til høyt trykk i butikken fra mandag 25. november. Han beskriver det som toppidrett å jobbe under Black Week.

– Da er vi alle mann på dekk hele uka for å sikre at kundene får gode kundeopplevelser også i en så hektisk uke som Black Week kan være. 

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Gode tilbud hele uka

Black Friday har vokst seg større år etter år og har etterhvert blitt utvidet til en hel uke med gode tilbud. Når Obs inviterer til Black Week i uke 48, er det med mange ukers planlegging i kulissene.

– Vi legger opp til at det skal være nok varer til de som kommer hit for å handle. Hos oss er det ingen knuffing om "lokketilbud". Vi planlegger godt for at kundene skal ha tilgang til varene gjennom hele uka, forteller Espen Østerås som er sjef for faghandelen på Obs Rygge.

Fatos Delieu er ny lærling på Obs Rygge. Han er på jobb i butikken hver dag og gleder seg til høyt trykk i butikken under Black Week. Her får han instruksjoner fra Espen Østerås.

Fordelen med å handle hos Obs er at du finner alt under ett tak. Under Black Week vil det være supre tilbud på alt fra elektronikk, sportsvarer og kjøkkenutstyr til leker og underholdning. Obs har også et stort og variert utvalg av dagligvarer til gode priser hele året gjennom, så fyll handlekurven med alt det nødvendige i tillegg til salgsvarene når du først er i butikken. 

Legg julehandelen til Black Week

– Black Week fungerer også som starten på julehandelen for mange. Det kan være lurt å tenke i den retningen, for det vil være store besparelser på enkelte produkter, hinter faghandelsjef Espen. 

Nøyaktig hvilke produkter du kan spare penger på denne uka holder butikken foreløpig tett mot brystet. Men husk at å handle julegavene før vi går inn i desembermåned kan frigjøre tid mot jul og dermed bidra til en mer stressfri førjulstid. Obs har et kjempeutvalg av varer til alle og enhver, så her kan du få unna gavene til onkel, tante, besteforeldre, foreldre, barn og barnebarn under samme tak. 

Obs Rygge bugner av et bredt tilbud dagligvarer. Her fyller Martin, Mette og Berit på med varer i en av de mange frysediskene.

– Om du ikke har mulighet til å ta turen innom butikken denne uka, husk at du kan bestille alt av varer på Obs sine nettsider. Da kan du velge å få varene sendt hjem mot et gebyr eller hente i din butikk, smiler Espen og minner om at det er viktig å velge riktig butikk om du velger klikk og hent så ikke varen ender opp et annet sted i landet.

Kunden først - også under Black Week

Obs Rygge er den største dagligvarebutikken i Østfold og ligger lett tilgjengelig like ved E6. Varehuset er en del av Rygge Storsenter som gjør stedet til en destinasjon. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor senteret og med en ny rundkjøring utenfor flyter trafikken godt inn til senteret nå. 

Hver morgen er det morgenmøte for de ansatte på jobb. Da går de gjennom og terper rundt kampanjer og produkter.

– Hos oss skal det ikke være noe stress og mas. Vi har gode priser og kampanjer året gjennom. Det skal være enkelt å handle hos oss, og vi skal gjøre hverdagen rasjonell og troverdig for kundene, det er viktig for oss, påpeker varehussjef Kai. 

Varehuset på Rygge har god plass og det er lagt opp til at man skal kunne bruke tid i butikken og unngå køer. I tillegg til et antall selvutsjekkskasser har butikken også Shop Express for medlemmer. Ved hjelp av en scanner har du full kontroll på kassalappen mens du handler og det blir ingen overraskelser i kassa. 

Hyllene fylles med varer og tempoet er høyt i butikken frem mot Black Week. Et lite personlig råd til kundene på veien fra varehussjefen:

– Ikke kjøp bare fordi det er billig. Jeg er opptatt av bærekraft og råder kundene til å tenke seg om hvorvidt behovene er der før man løper for å kjøpe. 

Kundene er glade i å handle på Obs Rygge hvor de finner alt under ett tak. Kunde Sverre Been stiller gladelig opp på et bilde med dagligvaresjef Mette Ileby. 

Del artikkelen på Facebook