Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Citroën-forhandler teller ned til byjubileet med malingsspann

For gutta hos Moss Bilsenter AS begynner det å krible i magen når de tenker på byjubileet i 2020. Nå korter de ventetiden med en gave.

Annonsørinnhold fra

I forbindelse med det store byjubileet i 2020 foreligger det planer om å friske opp flere fasader i Moss sentrum.

Siden Citroën går i bresjen for å tenke annerledes, fikk Citroën-forhandler Tom Georg Ellefsen fra Moss Bilsenter en humørfylt idé: 

Hva med å forene oppfriskningen med kampen mot det grå - og gi byjubileet et fargerikt bidrag?

Skaffet vegg og maling

– Vi har rett og slett fått tak i en traust, kjedelig vegg. Den skal malermesterne Johansen forvandle til glede for folk i Moss, forteller han ivrig.

Akkurat hvilken vegg det er snakk om, er hemmelig inntil resultatet er klart.

Citroën-forhandler Tom Georg Ellefsen

Han påpeker at malermesterne er blant hans beste Citroën-kunder, kanskje ikke så rart når Citroën er et fargerikt bilmerke.

På hvilken måte inspirerte Citroën dere?

– For dem handler det om å våge å ta friske og fargerike valg, enten det gjelder i livet eller når du kjøper deg bil. Det er jo sånn at grått har en tendens til å tone ned, mens farger frisker opp, påpeker Ellefsen.

Nå skal malermesterne straks i gang med jobben og Ellefsen gleder seg til å se resultatet. Han håper det vil være et stunt som kan glede mossinger, men også at bidraget vil inspirere andre.

Behov for oppfriskning

– Jeg synes ikke bybildet i Moss er så grått, men det er mye som trengs oppfriskning. Vi trenger rett og slett litt skraping og et strøk med maling, så malingen av denne veggen blir et lite bidrag fra oss i den forbindelse.

– Ved å friske opp med farger, så får du et løft av bybildet. Derfor tror jeg dette er udelt positivt for byen. Det er om å gjøre å ha en velholdt by, smiler Ellefsen.

Jeg synes ikke bybildet i Moss er så grått, men det er mye som trengs oppfriskning.

Tom Georg Ellefsen, Citroën-forhandler Moss Bilsenter AS
Del artikkelen på Facebook