Annonsørinnhold i samarbeid med Dør og Vindu

Hva er dette?

 
 

Hos oss er døren alltid åpen!

Når én dør lukkes, åpnes en annen. Eller et vindu. Det sitatet kommer til rett når du ankommer butikken til Dør og Vinduer i Moss. Her finner du garantert et vindu eller en dør som passer din bolig.

Annonsørinnhold i samarbeid med Dør og Vindu

Dør og Vindu

 Dør & Vindu har akkurat feiret 1-års jubileum for åpningen av ny butikk.

– Det var veldig stas, med mange kunder og god omsetning, smiler Aleksander Hollup. Han har vært fem år i butikken, hvorav det siste året som daglig leder. Totalt er det tre ansatte i selskapet, som sørger for at befolkningen i Moss og omegn får flotte dører og vinduer i boligene sine.

Dør og Vindu Gruppen ble etablert i 2002, og har som navnet sier, fokus på salg av dører og vinduer. I tillegg selger de garasjeporter. Alt til både private- og proffmarkedet.

– Vi har en fin blanding av både privatkunder og proff, så det er vel fordelt femti/femti, sier Hollup. Flere faste byggmestre er stadig innom butikken for å handle til sine prosjekter.

– Når det gjelder privatpersoner så kommer de aller fleste inn i butikken, og har gjerne med seg bilder av boligen slik at vi kan bistå dem med rett dør eller vindu. Vi er også ute på befaring hjemme hos kundene slik at vi kan komme med råd og forslag, forteller Hollup videre.

Alle de tre ansatte har bakgrunn fra byggebransjen. De kjenner både produkter og markedet godt og kommer gjerne med gode råd og tips om forskjellige stilarter og design. 

Aleksander Hollup ønsker velkommen inn

Service står i fokus hos trioen, som gjerne strekker seg ekstra for at kundene skal bli fornøyd. Hollup har selv kjørt til Trondheim på en lørdag etter ønske fra en kunde som trengte en befaring på vinduer. Mandag ble vinduene sendt nordover, til en meget fornøyd mottager. Det er ikke lenge siden han fikk en telefon fra Tromsø om at Dør og Vindu i Moss var den nærmeste leverandøren på vinduene kunden trengte. Tre paller ble lastet fulle og sendt av sted.

– Det er jo gøy at vi kan bistå huseiere og proffe over hele landet, sier Hollup fornøyd. Bedriften er opptatt av at alle kunder som kommer inn i butikken skal gå ut igjen med en god følelse. Hos Dør og Vindu får alle hjelp, enten det er snakk om ett vindu eller tre paller. 

Eksperten anbefaler

– Akkurat nå er det minimalistisk som er trenden, og hvitt går alltid igjen, sier Hollup. Hos Dør og Vindu er alle lagervarene i hvitt, men produktene kan leveres i andre farger. Bedriften har akkurat levert vedlikeholdsfrie, sorte vinduer til et hus. Hollup forteller at det var en veldig funkis-inspirert bolig, og at resultatet ble meget bra.

Når det gjelder vinduer så bør du som kunde tenke på det estetiske og det arkitektoniske. Ofte er det veldig flott med en brytning. Ta for eksempel et hus fra 70-tallet, som kan fremstå som litt "kjedelig". Med nye vinduer og dører vil huset få en helt ny arkitektonisk stil.

Det er nok å velge mellom. Dør og Vindu har et betydelig vareutvalg i butikken, med over 130 forskjellige vindus- og balkongstørrelser og et stort utvalg av lagerførte dører, både inner- og ytterdører.

– Vår hovedleverandør på vinduer er Finestra, norskproduserte på Vestlandet. Dette er veldig flotte vinduer til en meget trivelig pris, sier Hollup.

For de som ønsker vinduenes svar på Roll’s Royce, er Tanums Fönster rett valg. De er kostbare, men så blir det flott også. 

Thor Magnus Hansen har nok å velge mellom av dører og vinduer på lageret

Dør og Vindu leverer en komplett slik at du får både produkt og jobb utført. Det gir en enklere hverdag til deg som kunde, siden du bare trenger å forholde deg til én kontaktperson. Produktet kjøper du i butikken, og de leverer og monterer.

I butikken i Moss er det travle dager. Kunder kommer med bilder og tegninger, ønsker og drømmer. De tre ekspertene kommer med forslag og rådgiving. Med et stort varelager kan som regel kundene få med seg varene når de drar fra butikken. I tillegg leverer de alt av spesialløsninger og tilpasser både dører, vinduer og garasjeporter om det er behov.

Det blir garantert ikke kroken på døra for Dør og Vindu i Moss med det første! 

Dør og Vindu

• Dør & Vindu Gruppen ble etablert i 2002 med fokus på salg av dører, vinduer og garasjeporter til både privat- og proffmarkedet.

• Konsernet omsetter for i overkant av 170 millioner og har butikker i Fredrikstad, Bærum/Rud, Moss, Halden og Drammen.

• Vi leverer varer med høy kvalitet til meget bra priser og har et betydelig vareutvalg i alle våre butikker, med over 130 forskjellige vindus- og balkongstørrelser og et stort utvalg av lagerførte dører, både inner- og ytterdører.

• Vår vinterproduksjon utgjør over 16.000 enheter noe som gir våre kunder tilgang til et betydelig lagerført sortiment gjennom hele året.

• I tillegg til dette leverer vi alt av spesialløsninger og tilpasninger av dører, vinduer og garasjeporter til meget bra priser.

• Med en effektiv logistikk og lave kostnader satser vi på å være en foretrukket leverandør til proffsegmentet og til våre privatkunder.

• Vi jobber også med borettslag og andre større prosjekter. I våre Dør & Vindu butikker har vi ansatte med høy faglig kompetanse innen bransjen, som gjerne bidrar med hjelp til vurdering av forskjellige stilarter og design.

• Vi ønsker å gi alle våre kunder en hyggelig og profesjonell handel der funksjonalitet, krav til estetikk og energieffektive løsninger, i kombinasjon med prisgunstige produkter, vil være i fokus. 

Del artikkelen på Facebook