Annonsørinnhold fra Bakke

Hva er dette?

Susanne og Luis fant drømmeboligen – flytter fra Oslo til Kambo

De skulle bare titte for å være grei med faren, men ble solgt med én gang: – Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang!

Annonsørinnhold fra Bakke

– Det var egentlig faren min som var nysgjerrig på prosjektet, og vi ble med på visning for hans skyld. Men så var alt egentlig helt perfekt. Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang, ler Susanne Malen Alstad Bergh (24). 

Hun og samboer Luis Brandt (27) kjøpte rekkehus på Mølleåsen to dager etter de var på tomtevisning. Susannes familie bor i Son, og faren hadde luftet ideen om prosjektet på Kambo. Det resulterte i at det unge paret kjøpte sin første bolig, godt innenfor sitt budsjett men langt over sin forventning!

Se videoen fra da paret ser utsikten sin for første gang i toppen av artikkelen!

Oppfylte alle krav: At rekkehuset på Mølleåsen hadde tre soverom, badekar og hage var bare noen av tingene som falt i smak hos Luis og Susanne.

Flott utsikt og beliggenhet

Vi møtes igjen på tomten på Kambo, noen måneder senere. Her har det skjedd mye siden sist, og vi kan følge anleggsveien helt opp til toppen der parets rekkehus planlegges ferdigstilt om et års tid. 

– Se den utsikten da! Wow, så høyt opp vi kommer. Dette var veldig spennende å se, sier de to ivrig på veien opp. 

Den siste biten opp har et gjørmete underlag, men belønningen er desto bedre: Flott utsikt over skog med nydelige høstfarger i gult, oransje og rødt blandet med grønne bartrær. 

– Her skal vi gå mye tur og benytte oss av nærområdet. Samtidig har vi kort vei til toget inn til Oslo, og Moss sentrum rett i nærheten, sier Luis fornøyd. 

Se også videoen i toppen av saken.

Fantastisk utsikt: Kambo gjør seg ekstra godt i høstfarger. Fra toppen av Mølleåsen får Luis og Susanne en fin utsikt utover området.

Skal pendle til Oslo

Susanne og Luis bor nå i Oslo, litt utenfor sentrum. Begge jobber i Oslo, og tenker å fortsette med det etter flyttingen også. 

– Å bo midt i gryta er ikke noe for oss. Vi trives best med å bo utenfor og heller oppsøke sentrum når vi trenger det. Når vi kommer hjem vil vi ha det rolig og være nærmere naturen, sier Luis.

Susanne nikker:

– Her får vi privat balkong og en egen hageflekk til og med! Og når veien til togstasjonen er så kort er det ikke noe problem å pendle inn til Oslo for jobb. 

Nysgjerrig på Mølleåsen? Les mer her.

Få en smakebit av Mølleåsen:

 

 

– Et område i rivende utvikling

Eiendomsmegler Tor-Inge Hoel Betten er godt fornøyd med salget på Mølleåsen så langt.

– Det første byggetrinnet er omtrent utsolgt allerede, og nå har vi nylig lagt ut byggetrinn to for salg. Det har blitt veldig godt mottatt, og det er jo ikke så rart heller. Man får mye for pengene her, sier han.

Han kan fortelle at kjøperne så langt er en god blanding av ulike folk.

– Mange av de som har kjøpt er lokale folk som har ventet på salgsstart, men vi har også dem som omtrent har ramlet over prosjektet og blitt overrasket over hvor flott det vil bli, sier han. 

Grunnarbeidene er godt igang på tomten, og det er kun en formell igangsettelsestillatelse som gjenstår før bygningene skal reises. 

– Området her på Kambo er i en rivende utvikling, og de som kjøper bolig her får med seg en veldig fin verdistigning. Totalt skal vi bygge i underkant av 60 boliger på Mølleåsen, som blir et veldig fint tilskudd til området, forteller Betten.

Fikk du med deg videoen i toppen av saken?

– Slipper usikkerheten rundt budrunder

Betten trekker frem flere ting som ekstra positivt ved prosjektet på Mølleåsen, men spesielt prismodellen.

– Her har vi valgt å kun ha faste priser. Det vil si at man slipper all usikkerheten rundt budrunder. Prisen er slik den er. Dersom det er flere som vil ha samme bolig ved salgsstart blir det trekning. Det er veldig rettferdig og ryddig, sier han.

Det er Betten, sammen med Tom Bliksmark og Lene Markegård som er ansvarlige eiendomsmeglere på prosjektet. Du kan melde din interesse for prosjektet til dem her.

Del artikkelen på Facebook